Πισίνα έγινε έξω από το νοσοκομείο «Σωτηρία», πάνω από 300 κλήσεις δέχτηκε η πυροσβεστική! (pics & vid)

Gazzetta team
Πισίνα έγινε έξω από το νοσοκομείο «Σωτηρία», πάνω από 300 κλήσεις δέχτηκε η πυροσβεστική! (pics & vid)
Φωτογραφία σοκ έξω από το νοσοκομείο «Σωτηρία» με τον χώρο να θυμίζει λίμνη. Πολλά προβλήματα δημιούργησε η βροχόπτωση με δρόμους και σταθμούς του μετρό να κλείνουν.

Απίστευτο στιγμιότυπο έξω από το Νοσοκομείο «Σωτηρία»! Ο δρόμος έχει μετατραπεί σε λίμνη και όπως φαίνεται δύο πολίτες... κολυμπούν με το νερό να έχει φτάσει μέχρι το στήθος τους.

Τις 300 έφτασαν οι κλήσεις που έχει δεχθεί έως τώρα η Πυροσβεστική για αντλήσεις υδάτων και παροχή βοηθείας, λόγω της έντονης βροχόπτωσης στην Αττική. Οι περισσότερες κλήσεις έγιναν από περιοχές των Δυτικών προαστίων, το κέντρο της Αθήνας, το Γαλάτσι και το Μαρούσι.

Φωτό: meteo.gr

Παράλληλα, κλειστή ήταν η λεωφόρος Μεσογείων, στην υπόγεια γέφυρα στην Κατεχάκη, ενώ αποκαταστάθηκε η κυκλοφορία των οχημάτων και στους υπόλοιπους δρόμους που είχαν κλείσει.

Ειδικότερα, σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, κανονικά διεξάγεται πλέον η κυκλοφορία στην οδό Πειραιώς, στην Καζαντζόγλου, στη Μιχαλακοπούλου, στην Αγίου Αθανασίου στο Μαρούσι, καθώς και στη λεωφόρο Λαυρίου.

Προβλήματα και στο δίκτυο του μετρό προκάλεσε η σφοδρή βροχόπτωση την Κυριακή στην Αττική.

Συγκεκριμένα, κλειστός είναι ο σταθμός του μετρό «Πανόρμου» λόγω της έντονης συσσώρευσης νερού στις αποβάθρες. Οι συρμοί διέρχονται χωρίς όμως να κάνουν στάση.

Νωρίτερα πρόβλημα είχαμε για περίπου 15 λεπτά και στο σταθμό του μετρό «Νομισματοκοπείο» καθώς δεν υπήρχε φωτισμός λόγω διακοπών ρεύματος.