Εθελοντές της πακιστανικής κοινότητας στο πλευρό των θυμάτων της τραγωδίας (pic)

Gazzetta team
Εθελοντές της πακιστανικής κοινότητας στο πλευρό των θυμάτων της τραγωδίας (pic)
Στην μάχη της αποκατάστασης των ζημιών σε Ραφήνα, Μαραθώνα, Κινέτα ρίχνονται δεκάδες μέλη της πακιστανικής κοινότητας Ελλάδας.

Μετά την ανιδιοτελή προσφορά χιλιάδων εθελοντών από κάθε γωνιά της Ελλάδας και του κόσμου, μέλη της πακιστανικής κοινότητας Ελλάδας, δήλωσαν την πρόθεσή τους να βοηθήσουν στο δύσκολο έργο της αποκατάστασης των ανυπολόγιστων καταστροφών στις περιοχές της ανατολικής Αττικής, που επλήγησαν περισσότερο από τον πύρινο εφιάλτη.

Πιο συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα ανέφερε ο πρόεδρος της κοινότητας στη σημερινή συνεδρίαση της ΚΕΔΕ (Κεντρική Ένωση Δήμων Ελλάδας), 100 με 150 εθελοντές - μέλη της κοινότητας είναι έτοιμοι να ριχθούν κι αυτοί στη μάχη για την αποκατάσταση των ζημιών στους δήμους Μαραθώνα, Ραφήνας και Μεγαρέων, όπου και σημειώθηκαν οι μεγαλύτερες καταστροφές.

Αξίζει να σημειωθεί πως εθελοντές της πακιστανικής κοινότητας είχαν βοηθήσει στο έργο της αποκατάστασης της Μάνδρας, μετά τις καταστροφικές και πολύνεκρες πλημμύρες που έπληξαν την περιοχή τον Νοέμβριο του 2017.