Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του 23χρονου από το Καλοχώρι Θεσσαλονίκης

Gazzetta team
Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του 23χρονου από το Καλοχώρι Θεσσαλονίκης
Η δολοφονία ενός 23χρονου ημεδαπού, μετά από συμπλοκή το βράδυ της 28ης Ιανουαρίου 2018 στην περιοχή του Καλοχωρίου, εξιχνιάστηκε μετά από έρευνες των αστυνομικών του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής Θεσσαλονίκη.

Σύμφωνα με την ΕΛ.ΑΣ. δράστης είναι ένας 23χρονος υπήκοος Αλβανίας, για τον οποίο σχηματίσθηκε δικογραφία για ανθρωποκτονία με πρόθεση και παράβαση του Νόμου περί Όπλων, ενώ εκδόθηκε ένταλμα για τη σύλληψή του από τον 3ο Τακτικό Ανακριτή.

Τι είχε συμβεί το μοιραίο βράδυ

Ένα 14χρονο αγόρι πέφτει θύμα ξυλοδαρμού από δύο μέλη άλλης παρέας, οι οποίοι του αρπάζουν και το κινητό τηλέφωνο. Ο 14χρονος πηγαίνει στα Διαβατά και επιστρέφει με τη δική του παρέα στην πλατεία του Καλοχωρίου, για να συγκρουστούν με τα μέλη της άλλης ομάδας. Πάνω στη συμπλοκή ο 23χρονος Αλβανός βγάζει μαχαίρι και καρφώνει στο στέρνο τον 23χρονο ημεδαπό, ο οποίος και καταλήγει. Ο δράστης της δολοφονικής επίθεσης εξαφανίζεται από το σημείο, ενώ οι αστυνομικοί συλλαμβάνουν αρχικά εννιά άτομα που παραπέμπονται στο Αυτόφωρο.

Όσον αφορά τον 23χρονο που συνελήφθη τώρα, καθ’ όλο το προηγούμενο διάστημα κρύβονταν και πριν από λίγες ημέρες επιχείρησε να φύγει από τη χώρα, αξιοποιώντας μυστικό πέρασμα στα σύνορα, ωστόσο, έγινε αντιληπτός και συνελήφθη.

Η σχηματισθείσα δικογραφία υποβλήθηκε στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Θεσσαλονίκης, ενώ συνεχίζονται οι διαδικασίες προκειμένου ο δράστης να οδηγηθεί στην Ελληνική Δικαιοσύνη.

Πηγή: reader.gr