Όλα όσα έγιναν με την ηλικιωμένη που γρατζούνισε το μωράκι στον Αγ. Δημήτριο

Gazzetta team
Όλα όσα έγιναν με την ηλικιωμένη που γρατζούνισε το μωράκι στον Αγ. Δημήτριο
Ζήτημα χρόνου είναι σύμφωνα με αστυνομικές πηγές η σύλληψη της μαυροφορεμένης γυναίκας που τραυμάτισε ελαφρά -πιθανότατα με τα νύχια της και όχι με αιχμηρό αντικείμενο- ένα μωράκι σε εμπορικό κέντρο των νοτίων προαστίων.

Πρόκειται για μία μεγάλης ηλικίας γυναίκα, που όπως φαίνεται αντιμετωπίζει ψυχολογικά προβλήματα, αλλά που αυτή τη φορά αποδείχθηκε επικίνδυνη. Η άγνωστη προσέγγισε τη μητέρα που με τα μωράκι της στο καρότσι βρίσκονταν έξω από το ασανσέρ του εμπορικού κέντρο και προσποιούμενη ότι το χαϊδεύει το έγδαρε με τα νύχια της στο ποδαράκι του. Το κλάμα του μωρού, πρόδωσε ότι κάτι δεν πάει καλά, ωστόσο, το γεγονός ότι αυτό οφείλεται στην ηλικιωμένη έγινε αντιληπτό αργότερα και πιο συγκεκριμένα όταν γύρισαν σπίτι.

Παιχνίδι από παντού στη Novibet με κινητό και τάμπλετ.

Εκεί η γυναίκα με τον σύζυγο της διαπίστωσαν ότι το βρέφος έφερε τραύματα στο δεξί ποδαράκι του και πιο συγκεκριμένα στην πατούσα. Το ζευγάρι σπεύδει ξανά στο εμπορικό κέντρο και μαζί με τους άνδρες security εντοπίζουν την ηλικιωμένη. Η συμπεριφορά της τότε αρχίζει να γίνεται αλλοπρόσαλλη, να φωνάζει ότι είναι μητέρα εισαγγελέα και ότι δεν πρόκειται να αφήσει κανέναν ατιμώρητο, να επιπλήττει τη μητέρα και να λέει πως δεν έχει καμία σχέση με το περιστατικό. Εν τω μεταξύ, έχει ειδοποιηθεί η Άμεση Δράση και φτάνουν στο σημείο αστυνομικοί της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ., που όμως μπορεί δεν μπορούν να προχωρήσει σε εξακρίβωση, καθώς η ύποπτη γυναίκα λέει ότι δεν έχει πάνω της ταυτότητα.

Δεν κατατέθηκε μήνυση, δεν έγινε εξακρίβωση

Οι αστυνομικοί λένε ότι εάν οι γονείς θέλουν να καταθέσουν μήνυση κατά της ηλικιωμένης, θα πρέπει να οδηγηθούν στη ΓΑΔΑ όπου θα γίνει και εξακρίβωση στοιχείων. Κάτι τέτοιο δεν γίνεται, η γυναίκα με τα ψυχολογικά προβλήματα δίνει κάποια προφορικά στοιχεία στους αστυνομικούς της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. και όλοι αποχωρούν από το εμπορικό κέντρο.

Την επόμενη ημέρα, το ζευγάρι με το τραυματισμένο στο πόδι μωράκι πηγαίνει στο Αστυνομικό Τμήμα του Αγίου Δημήτριου. Εκεί εξιστορούν το περιστατικό, η μητέρα αναφέρει ότι εκτιμά πως το τραύμα είναι από την ηλικιωμένη, σχηματίζεται αναφορά, όμως δεν κατατίθεται μήνυση. Πλέον, τη διελεύκανση της υπόθεσης έχει αναλάβει το Τμήμα Ασφαλείας της περιοχής, με τους αστυνομικούς να ελπίζουν ότι τα στοιχεία που έδωσε στους συναδέλφους τους της Ομάδας ΔΙ.ΑΣ. είναι πραγματικά.

Σε κάθε περίπτωση, πάντως, οι Αρχές εκτιμούν ότι είναι ζήτημα χρόνου ο εντοπισμός της ηλικιωμένης με τα ψυχολογικά προβλήματα, προκειμένου να καθησυχαστούν και οι γονείς, καθώς το περιστατικό έλαβε πολύ μεγάλη έκταση!