231 συλλήψεις έχουν γίνει στο Πεδίον του Άρεως

Gazzetta team
231 συλλήψεις έχουν γίνει στο Πεδίον του Άρεως
Συνελήφθησαν 231 άτομα, από την αρχή του χρόνου, στο πλαίσιο του «Ειδικού Επιχειρησιακού Σχεδίου Αστυνόμευσης στο Πεδίον του Άρεως» και κατασχέθηκαν ποσότητες ναρκωτικών

Για την πρόληψη - καταστολή της παραβατικότητας και την ενίσχυση του αισθήματος ασφαλείας των πολιτών, πραγματοποιούνται σε καθημερινή βάση ειδικές αστυνομικές δράσεις στην περιοχή του Πεδίου του 'Αρεως και περιμετρικά αυτού, στο πλαίσιο του Ειδικού Επιχειρησιακού Σχεδίου Αστυνόμευσης του κέντρου της Αθήνας.

Σύμφωνα με την αστυνομία, κατά τη διάρκεια των συγκεκριμένων δράσεων, από τις αρχές του χρόνου μέχρι σήμερα, προσήχθησαν 6.082 άτομα, ενώ συνελήφθησαν 231 άτομα. Ειδικότερα, 114 για παράβαση του νόμου περί ναρκωτικών ουσιών, 22 για παράβαση του νόμου περί αλλοδαπών, 10 για παράβαση του νόμου περί όπλων, 7 για καταδικαστικές αποφάσεις, 5 για κλοπές - διαρρήξεις, 3 για ληστείες και 70 για διάφορα άλλα αδικήματα.

Επιπλέον, κατασχέθηκαν 163 γραμμάρια κάνναβης, 125 γραμ. ηρωίνης, 1,5 γραμ. κοκαΐνης, 337 γραμ. μεθαδόνης σε υγρή μορφή, 15,5 γραμ. κρυσταλλικής μεθαμφεταμίνης, 9,9 γραμ. shisa, 1.195 ναρκωτικά δισκία, 7 όπλα, 4 μαχαίρια και 710 πακέτα λαθραίων τσιγάρων. Όπως επισημαίνει η ΕΛΑΣ, οι ειδικές αστυνομικές δράσεις στο Πεδίον του 'Αρεως και περιμετρικά αυτού θα συνεχιστούν με την ίδια συχνότητα.