Γεωργιανός κρατούμενος απέδρασε από την Ευελπίδων

Gazzetta team
Γεωργιανός κρατούμενος απέδρασε από την Ευελπίδων
Ανθρωποκυνηγητό από την ΕΛ.ΑΣ. για την σύλληψη του Γεωργιανού που κατηγορείται για κλοπές σε σούπερ μάρκετ και απέδρασε από τα δικαστήρια της Ευελπίδων.

Κυριακή πρωί στην Ευελπίδων. Ο Γεωργιανός έχει συλληφθεί από την ομάδα ΔΙΑΣ και προσάγεται για το αυτόφωρο.

Η σχετική χαλαρότητα της ημέρας λόγω Κυριακής, μια και τα δικαστήρια, πλην αυτοφώρων δεν λειτουργούν, σε συνδιασμό με τη μεγάλη ζέστη που παραλύει τα... σύμπαντα, ήταν μια πρώτης τάξης ευκαιρία για τον Γεωργιανό που έκλεβε σούπερ μάρκετ, εκεί όπου και συνελλήφθη Σάββατο βράδυ. Μιας πρώτης τάξεως ευκαιρία που δεν την άφησε να πάει χαμένη...

Το γεγονός ότι για άγνωστο λόγο δεν του είχαν βάλει χειροπέδες, τον βοήθησε σε κάποια στιγμή που έκρινε κατάλληλη, να το βάλει στα πόδια και να εξαφανιστεί, πριν καν καταλάβουν οι φύλακές του, τί είχε συμβεί.

Κατά πάσα πιθανότητα ο Γεωργιανός εξαφανίστηκε από το αλσάκι που είναι πίσω από τα κτήρια της πρώην σχολής Ευελπίδων και η προσπάθεια εντοπισμού του δεν είχε αποτελέσματα.

Είναι πάντως απορίας άξιο, αν όντως έτσι ισχύει, το πώς ένας άνθρωπος που συνελήφθη επ αυτοφώρω και πήγε να δικαστεί, δεν είχε χειροπέδες...