Παίκτης reality κατηγορείται για βιασμούς στην Ρόδο

Gazzetta team
Παίκτης reality κατηγορείται για βιασμούς στην Ρόδο
Πρώην παίκτης reality φαίνεται πως είναι ο 24χρονος Σουηδός που κατηγορείται για ομαδικούς βιασμούς στην Ρόδο, με τον ίδιο να αρνείται τις κατηγορίες.

Κρατούμενος κρίθηκε μετά την απολογία του, με ομόφωνη απόφαση ανακριτή και εισαγγελέα, ο 24χρονος Σουηδός που κατηγορείται για βιασμούς τουριστών στη Ρόδο.

Ο άνδρας διώκεται για βιασμό από κοινού και κατά συρροή. Ο 24χρονος φέρεται να συμμετείχε σε σπείρα που κακοποιούσε τουρίστριες τις οποίες γνώριζε σε νυχτερινό κέντρο της Ρόδου.

Ειδικότερα, ο 24χρονος φέρεται να συμμετείχε στον εξαναγκασμό δυο αλλοδαπών γυναικών σε σεξουαλικές πράξεις με αγνώστους συνεργούς του, που διαπράχτηκαν την 19η και 26η Ιουνίου 2018.

Απολογούμενος αρνήθηκε τις κατηγορίες και υποστήριξε πως βρίσκεται για διακοπές στη Ρόδο τις τελευταίες τρεις εβδομάδες. Παράλληλα υποστήριξε ότι τις δύο προηγούμενες τουριστικές σεζόν βρισκόταν στο νησί και σύχναζε στο ίδιο νυχτερινό κέντρο καθώς διαμένει σε ενοικιαζόμενα δωμάτια σε πολύ κοντινή απόσταση.

Σύμφωνα με τη Δημοκρατική, ο 24χρονος υποστήριξε ενώπιον ανακριτή και εισαγγελέα πως είναι ιδιαίτερα γνωστός στη Σουηδία από τη συμμετοχή του στο ριάλιτι «The Temptation of Love» και επεσήμανε πως έχει πολλές νεαρές θαυμάστριες, ειδικά στη Σουηδία, οι οποίες των αναγνωρίζουν και τον φλερτάρουν. Επίσης κατέθεσε ότι οι περισσότερες ομοεθνείς του κάνουν διακοπές στη Ρόδο για να έχουν ερωτικές συνευρέσεις μια νύχτας.

Αναφορικά με το περιστατικό ομαδικού βιασμού που κατήγγειλε 19χρονη Σουηδή, ο 24χρονος είπε πως από τον έλεγχο του κλειστού κυκλώματος παρακολούθησης προκύπτει ότι είχε επίγνωσή των πράξεων της και ότι αναχώρησε μαζί του αγκαλιασμένοι χωρίς να τους ακολουθεί κάποιος. Υποστήριξε επίσης ότι πήγαν στο δωμάτιο του και εκεί ήταν ο συγκάτοικος του με μία κοπέλα, οι οποίοι αναχώρησαν. Όπως είπε είχε ερωτική επαφή με την 19χρονη, έχοντας τη συναίνεσή της και στη συνέχεια επέστρεψε στο κατάστημα. Κατέθεσε επίσης πως δεν έχει επίγνωση για το τι ακολούθησε στην παραλία και δεν είχε καμία απολύτως συμμετοχή. Ισχυρίστηκε ακόμη ότι οι αστυνομικοί έσβησαν το οπτικό υλικό της συσκευής καταγραφής από την 02.09 ώρα και έπειτα, με αποτέλεσμα να μη φαίνεται η επιστροφή του στο μαγαζί το ίδιο βράδυ.

Αναφορικά με τη δεύτερη καταγγελία για ομαδικό βιασμό που έκανε 18χρονη Σουηδή, ο 24χρονος ισχυρίστηκε ότι η κοπέλα διασκέδαζε στο νυχτερινό κέντρο και φιλιόταν με πολλούς άνδρες. Στη συνέχεια χόρεψε μαζί της και της πρότεινε να τον ακολουθήσει στο δωμάτιο, όπως και έκανε. Σύμφωνα με τον ίδιο, ήρθαν σε ερωτική επαφή με τη συναίνεση της και επέστρεψαν στο κατάστημα. Ο νεαρός ισχυρίστηκε ότι η 18χρονη συνέχισε να φιλιέται με άλλους άνδρες και δεν έχει καμία σχέση με το περιστατικό του βιασμού της. Για τα ιατροδικαστικά ευρήματα, ο 24χρονος κατέθεσε πως δεν συμβαδίζουν με τους ισχυρισμούς της.

Πηγή: reader.gr