Η στιγμή της διάσωσης της Ρωσίδας γιατρού που παρέμεινε επί 20 ώρες στο νερό πάνω στο στρώμα θαλάσσης (pics)

Gazzetta team
Η στιγμή της διάσωσης της Ρωσίδας γιατρού που παρέμεινε επί 20 ώρες στο νερό πάνω στο στρώμα θαλάσσης (pics)
Η 55χρονη Όλγα Κουόντο από την πόλη Ζελένογκραντ κοντά στην Μόσχα, βίωσε μία απίστευτη περιπέτεια, που σίγουρα θα της μείνει αξέχαστη.

Μπορεί η περιπέτεια της Ρωσίδας τουρίστριας που παρασύρθηκε αρκετά μίλια από τις ακτές της Κρήτης πάνω στο φουσκωτό στρώμα θαλάσσης της και παρέμεινε επί 20 ώρες μόνη κι αβοήθητη στο ανοιχτό πέλαγος να είχε αίσιο τέλος, όμως η απίστευτη ιστορία της συνεχίζει να αποτελεί νούμερο ένα θέμα συζήτησης στην πόλη του Ρεθύμνου.

Η 55χρονη γιατρός που διασώθηκε τελικά από σκάφος της Frontex, που είχε σπεύσει στην περιοχή για να συμμετάσχει στις έρευνες προσπαθεί ακόμα να συνέλθει από την περιπέτειά της, ενώ η Frontex δημοσιοποίησε μερκές φωτογραφίες από την στιγμή της περισυλλογής της από το πλήρωμα του σκάφους.

Η ίδια δήλωσε στους άντρες που την διέσωσαν ότι ο καυτός ήλιος ήταν η χειρότερη συνθήκη που κλήθηκε να αντιμετωπίσει κατά την 20ωρη περιπέτειά της, ενώ πλέον βρίσκεται στην πατρίδα της μαζί με την οικογένειά της, η οποία ήταν κι εκείνη που ενημέρωσε γρήογρα τις αρχές για την εξαφάνισή της.