Το video της Χρυσής Αυγής που σε κάνει να φαντάζεσαι τρομακτικά πράγματα (vid)

Gazzetta team
Το video της Χρυσής Αυγής που σε κάνει να φαντάζεσαι τρομακτικά πράγματα (vid)
Την Τετάρτη, στην δίκη της Χρυσής Αυγής, παρουσιάστηκε ένα video που δείχνει ελάχιστα πράγματα, αλλά σε κάνει να φαντάζεσαι πολλά περισσότερο και κυρίως τρομακτικά.

Υπάρχει ένα απόφθεγμα που λέει «μία εικόνα ισοδυναμεί με χίλιες λέξεις», όμως υπάρχουν και κάποιες περιπτώσεις όπου οι εικόνες μπορεί να είναι λιγοστές, αλλά αυτά που σε κάνουν να φαντάζεσαι να είναι περισσότερα και μερικές φορές τρομακτικά.

Όπως έγινε για παράδειγμα στο video που παρουσιάστηκε στην δίκη της Χρυσής Αυγής, την Τετάρτη και αποτελεί ένα από τα ευρήματα στο κινητό του κατηγορούμενου για συνέργεια στη δολοφονία Φύσσα και ένταξη σε εγκληματική οργάνωση, Γιάννη Καζαντζόγλου.

Σε αυτό λοιπόν φαίνεται ένας μετανάστης να ανεβαίνει τα κάποια σκαλιά, να μπαίνει σε ένα σπίτι και να ακούγεται η φωνή του υπεύθυνου πολιτικής δράσης της Τ.Ο. Νίκαιας να του λέει «κάτσε κάτω».

Εκεί κόβεται και όταν αρχίζει και πάλι, δείχνει πεταμένα κουτιά από τσιγάρα κάτω, τα οποία προφανώς πουλούσε ο μετανάστης και ακούγεται πάλι ο Καζαντζόγλου να λέει: «γαμώ το σπίτι σου».

Το τί έχει συμβεί στο μεσοδιάστημα, δεν έχει αποκαλυφθεί... Από όλα όσα έχουμε ακούσει και έχουμε διαβάσει για την δράση της Χρυσής Αύγης, το μυαλό όλων πάει σε τρομακτικά πράγματα...

Δείτε το video που παρουσίασε το omniatv.com..