Παιδικό γράμμα από τον σκληρό δίσκο του Παππά της Χρυσής Αυγής καταλήγει με σβάστικες και «Χάιλ Χίτλερ» (pics)

Gazzetta team
Παιδικό γράμμα από τον σκληρό δίσκο του Παππά της Χρυσής Αυγής καταλήγει με σβάστικες και «Χάιλ Χίτλερ» (pics)
Αίσθηση έχει προκαλέσει ένα από τα ευρήματα στον υπολογιστή του υπαρχηγού της Χρυσής Αυγής, καθώς το παιδικό γράμμα που βρέθηκε και κατατέθηκε στο δικαστήριο είναι γεμάτο μεναζιστικές αναφορές και σύμβολα.

Άλλα παιδάκια ζητάνε από τον Άι Βασίλη ένα κουτάβι, άλλα ζητάνε μια Μπάρμπι, άλλα τα μαθαίνουν οι γονείς τους να ζωγραφίζουν ναζιστικές σβάστικες, ενώ τις ευχές για Καλά Χριστούγεννα τις αντικαθιστούν άκοπα ευχές όπως «Χαϊλ Χίτλερ».

Αυτά τα απολύτως ανατριχιαστικά πράγματα βλέπουμε σε αυτή την επιστολή/ζωγραφιά που βρέθηκε στον σκληρό δίσκο του Χρήστου Παππά και που φαίνεται να έχει γραφτεί από κάποιο παιδάκι, υπόδικου για συμμετοχή σε εγκληματική οργάνωση.

Το παιδάκι υπογράφει αρχικά το σημείωμα λέγοντας «Με απέραντη αγάπη, Φώτω», ενώ για υστερόγραφο, το κοριτσάκι αναφέρει «Σου ζωγράφισα και μια ζωγραφιά». Εκεί, από παιδικά χεράκια βλέπουμε σχεδιασμένη μια σβάστικα, ένα «Χρυσή Αυγή» και πολύχρωμα Χάιλ Χίτλερ:

Κάπως δύσκολο πάντως να μη σοκάρεται κανείς βλέποντας ζωγραφισμένες σβάστικες από παιδικά χέρια, και πολύχρωμα Χάιλ Χίτλερ με αθώους γραφικούς χαρακτήρες.

Πηγή: luben.tv