Στις 3/7 θα συνεχιστεί η δίκη του 52χρονο βιαστή της Δάφνης

Gazzetta team
Στις 3/7 θα συνεχιστεί η δίκη του 52χρονο βιαστή της Δάφνης
Για τις 3 Ιουλίου διακόπηκε η δίκη του 52χρονου, που κατηγορείται ότι βασάνισε και βίασε φοιτήτρια στο διαμέρισμά του στη Δάφνη, τον Μάιο του 2017.

Ξεκίνησε και διακόπηκε για τις 3 Ιουλίου η δίκη, ενώπιον του Πρωτοβάθμιου Κακουργιοδικείου, του 52χρονου Παναγιώτη Κοντζιλέλου, ο οποίος κατηγορείται ότι βασάνισε και βίασε 23χρονη φοιτήτρια στο υπόγειο διαμέρισμά του στη Δάφνη, τον Μάιο του 2017.

Ο Π. Κοντζιλέλος, απών σήμερα από το εδώλιο, είναι αντιμέτωπος με τις κατηγορίες της αρπαγής με σκοπό να εξαναγκαστεί η παθούσα σε πράξη και ανοχή για την οποία δεν υπήρχε υποχρέωσή της (κακούργημα), του βιασμού κατ' εξακολούθηση (κακούργημα), της παραβίασης απορρήτου για μη δημόσια πράξη (κακούργημα) και της επικίνδυνης σωματικής βλάβης κατ' εξακολούθηση (πλημμέλημα).

Σύμφωνα με τα στοιχεία της δικογραφίας, ο κατηγορούμενος βίασε και υπέβαλε σε φρικτά βασανιστήρια την 23χρονη, η οποία είχε πάει στο σπίτι του να τον βοηθήσει με οικιακές εργασίες για να συμπληρώσει το εισόδημά της. Οι αστυνομικοί, οι οποίοι ειδοποιήθηκαν από τους γονείς της, την είχαν βρει δεμένη, χτυπημένη στο πρόσωπο και σε κατάσταση σοκ.

Σήμερα η φοιτήτρια δεν θέλησε να βρεθεί στο δικαστήριο. Η δίκη διεκόπη λόγω μη νόμιμης κλήτευσης κάποιων μαρτύρων.