Σφαίρες κι αλεξίσφαιρα γιλέκα στο σπίτι της συλληφθείσας για την επίθεση στην Ελληνοαμερικανική Ένωση

Gazzetta team
Σφαίρες κι αλεξίσφαιρα γιλέκα στο σπίτι της συλληφθείσας για την επίθεση στην Ελληνοαμερικανική Ένωση
Οι έρευνες της Κρατικής Ασφάλειας είναι σε εξέλιξη, καθώς τα ευρήματα στο σπίτι της 23χρονης παραπέμπουν σε δράση πιο αναβαθμισμένη απ' αυτή των αντιεξουσιαστών.

Αλεξίσφαιρα γιλέκα, σφαίρες μικρού διαμετρήματος και κουκούλες full face εντόπισαν οι αστυνομικοί της Κρατικής Ασφάλειας που πραγματοποίησαν έρευνα στο διαμέρισμα της 23χρονης που συνελήφθη για την καταδρομική επίθεση στην Ελληνοαμερικανική Ένωση.

Τα ευρήματα, που πλέον οδηγούν τις έρευνες σε άλλο επίπεδο, έχουν οδηγηθεί για περαιτέρω έλεγχο στα Εγκληματολογικά Εργαστήρια της ΕΛ.ΑΣ.

Αστυνομικές πηγές προσθέτουν με νόημα ότι ο 26χρονος που συνελήφθη μαζί της είχε καταθέσει ως μάρτυρας υπεράσπισης σε δίκες μελών του «Επαναστατικού Αγώνα».

Ο 26χρονος και η 23χρονη είχαν εντοπιστεί από αστυνομικούς στην οδό Μπενάκη στα Εξάρχεια, περίπου δέκα λεπτά μετά την καταδρομική ενέργεια.

Κρίθηκαν ύποπτοι και στον έλεγχο που τους έγινε εντοπίστηκαν στην κατοχή τους μία βαριοπούλα, μία κουκούλα τύπου full face, ένα περιλαίμιο, δύο ζευγάρια γάντια, έξι φιάλες με μπογιά και ένα ζευγάρι γυαλιά ηλίου.

Ο 26χρονος είναι... παλιός γνώριμος των Αρχών, καθώς κατά το παρελθόν έχει λάβει μέρος σε επεισόδια και κινητοποιήσεις ομάδων αντιεξουσιαστών. Σε βάρος τους σχηματίστηκε δικογραφία από τη Διεύθυνση Ασφαλείας Αττικής για διακεκριμένες φθορές, ληστεία, επικίνδυνες σωματικές βλάβες, απείθεια κ.ά. αδικήματα.

Οι έρευνες για τον εντοπισμό των υπολοίπων που συμμετείχαν στην επίθεση συνεχίζονται.

Πηγή: reader.gr