Ζημιές και σε σπίτια από την φωτιά στο Περιστέρι

Gazzetta team
Ζημιές και σε σπίτια από την φωτιά στο Περιστέρι
Πυρκαγιά σε αποθήκη με ηλεκτρικά είδη στο Περιστέρι. Για προληπτικούς λόγους απομακρύνθηκαν κάτοικοι κοντινών σπιτιών

Μεγάλη φωτιά ξέσπασε λίγο πριν τις 5 σήμερα το πρωί σε αποθήκη ηλεκτρικών ειδών επί της οδού Στυλιανού Γονατά 16, στο Περιστέρι Αττικής. Η γύρω περιοχή έχει καλυφθεί από πυκνούς καπνούς που είναι ορατοί από διάφορα σημεία της Αττικής.

Συγκεκριμένα, πρόκειται για την αποθήκη ηλεκτρικών ειδών του Νίκου Καρώνη, ο οποίος μιλώντας στον τηλεοπτικό σταθμό «Ε» δήλωσε πως υπέστη μεγάλη οικονομική καταστροφή, αφού δεν είχε προλάβει να ασφαλίσει τα εμπορεύματα στην αποθήκη. «Καταστράφηκα, δεν πρόλαβα να ασφαλίσω το κτίριο», δήλωσε ο επιχειρηματίας, ενώ σε άλλες δηλώσεις του στον τηλεοπτικό σταθμό της ΕΡΤ τόνισε πως τις προηγούμενες ημέρες είχε μεταφέρει στην περιοχή εμπόρευμα αξίας περί τα 2 εκατ. ευρώ για την πραγματοποίση μπαζάρ τις προσεχείς ημέρες, χωρίς να προλάβει να το ασφαλίσει.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι από την πυρκαγιά κινδύνεψαν παρακείμενα διαμερίσματα, για αυτό και για προληπτικούς λόγους απομακρύνθηκαν κάτοικοι κοντινών σπιτιών, ενώ τις προσπάθειες των πυροσβεστών δυσχεραίνουν τα εύφλεκτα υλικά που υπάρχουν στον χώρο.

Έως αυτή την ώρα δεν υπάρχουν πληροφορίες για τυχόν εγκλωβισμένα άτομα, ενώ στο σημείο εξακολουθούν να επιχειρούν 30 πυροσβέστες με 9 οχήματα.