46χρονη γυναίκα ξεψύχησε στα χέρια περαστικού στη Λαμία

Gazzetta team
46χρονη γυναίκα ξεψύχησε στα χέρια περαστικού στη Λαμία
Στα χέρια ενός περαστικού ξεψύχησε μια 46χρονη γυναίκα στη Λαμία λίγο πριν τις 6 τα ξημερώματα της Κυριακής.

Σύμφωνα με το lamiareport.gr ένας περαστικός οδηγός που σταμάτησε στην πλατεία Λαού της Λαμίας για να αγοράσει κάτι να πρόχειρο είδε μια γυναίκα να ανοίγει την πόρτα του αυτοκινήτου της και να τον παρακαλεί να την μεταφέρει στο Νοσοκομείο επειδή δεν αισθανόταν καλά.

Πράγματι ο οδηγός ξεκίνησε για τα επείγοντα του Γενικού Νοσοκομείου, στο δρόμο όμως η γυναίκα έχασε τις αισθήσεις της. Φθάνοντας στο νοσοκομείο οι γιατροί διαπίστωσαν ότι γυναίκα είχε καταλήξει και ότι ήταν αργά να της προσφέρουν βοήθεια.

Το νοσοκομείο ειδοποίησε τις αρχές της περιοχής οι οποίες διαπίστωσαν πως πρόκειται για μια 46χρονη γυναίκα με καταγωγή από χωριό του Δομοκού που διέμενε στη Λαμία και δεν είχε απασχολήσει ποτέ στο παρελθόν την Αστυνομία.

Οι αρχές αναμένεται να εξετάσουν όλες οι περιπτώσεις για τον ξαφνικό θάνατο της 46χρονης, ενώ η ιατροδικαστική έκθεση μετά την απαραίτητη νεκροψία – νεκροτομή, ελπίζουν να φωτίσει περισσότερο σημεία του θρίλερ που εκτυλίχθηκε με τόσο τραγικό τρόπο τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής.

Πηγή: reader.gr