Μένεις Αθήνα για 3ημερο; Σκέψου το “The Abbot”!
Η χαρακτηριστική βουκαμβίλια στην οροφή, σε συνδυασμό με το ξύλο, την πέτρα, τα μαρμάρινα τραπέζια και τα φυτά να κυριαρχούν στο χώρο, συνθέτουν τον πιο δροσερό κήπο και έναν άκρως ατμοσφαιρικό εσωτερικό χώρο για να χαλαρώσεις σε όλες τις διαφορετικές ώρες της ημέρας. Το bar αποτελεί ένα από τα βασικά «συστατικά» του μαγαζιού, και προσφέρει τις πιο ενδιαφέρουσες «αλκοολούχες» προτάσεις της περιοχής.
Cocktails
Η κάβα ικανοποιεί ακόμα και τον πιο απαιτητικό και εκλεπτυσμένο ουρανίσκο. Θέτοντας ως βάση στα cocktail το ουίσκι, το ρούμι, τη βότκα, το τζιν και τη τεκίλα, το bar του Abbot πειραμαζίζεται και σου προσφέρει μια σειρά από αξιόλογες διαφορετικές επιλογές.
Η φιλοσοφία τους βασίζεται στη δημιουργική μίξη κλασικών συνταγών με twist νότες, εμπνευσμένες από ευφάνταστους συνδυασμούς, αρωμάτων, γεύσεων και χρωμάτων, όπως το κλασικό Manhattan με Sherry και σοκολάτα. Must-try, η δική τους version του πασίγνωστου “Zombie”, με blend από τρία διαφορετικά ρούμι, και τρία handcrafted σιρόπια από γαρύφαλλο, γκρέιπφρουτ και αμύγδαλο ενώ, για μια πιο δροσερή απόλαυση, δοκιμάστε την bubblelist με ανθρακούχο περγαμόντο, μαστίχα και tonic, όπως και το Αperol με μπανάνα και dulcedeleche.
Brunch
Το “The Abbot” γεμίζει τα Σαββατοκύριακα προσφέροντας λαχταριστό brunch από φρέσκα υλικά, εμπνευσμένο από μια δημιουργική μίξη μεσογειακών γεύσεων καιfusion επιρροών.
Ξεκινήστε με το απόλυτο XL grilled cheese “τοστ” με ζαμπόν μελιού, mozzarella και cheddar και μην παραλείψετε να δοκιμάσετε τα κλασικά αυγά μάτια και λουκάνικο αγριογούρουνου. Για τους λάτρεις των steaks η καλύτερη επιλογή είναι το Sandwich με Τri-tip steak, provolone, μανιτάρια και μαρμελάδα ντομάτας και για γλυκό κλείσιμο αφράτα pancakes με πραλίνα φουντουκιού και μπισκότο βουτύρου.
Timeless γεύσεις, αναμειγμένες με φρέσκιες ιδέες και γαστρονομική προσέγγιση, συνθέτουν ένα must-try μενού.
Lunch
Οι απολαυστικές ιστορίες γεύσεων δεν περιορίζονται φυσικά μόνο στο Σαββατοκύριακο. Το lunch μενού, διαθέσιμο καθημερινά, με ποικιλία γεύσεων έχει σκοπό να καταπολεμήσει με σύμμαχο τη νοστιμιά και το ευχάριστο περιβάλλον, του γρήγορους, εξαντλητικούς ρυθμούς της καθημερινότητας.
Dinner
Όλα τα πιάτα είναι δομημένα με άξονα την ποιοτική πρώτη ύλη. Οι ελληνικές γεύσεις, αναμεμιγμένες με διεθνείς επιρροές και εμπλουτισμένες με αναπάντεχους συνδυασμούς.
Αρχίστε με ένα carpaccio καραβίδας με αγγούρι, nori και lime και συνοδέψτε το με σαλάτα πάπιας με μάνγκο και τραγανό ρυζόφυλλο.
Μοναδική εμπειρία για κυρίως, η trip tip Tagliata με chimichurri, αλλά και το pulled pork με κρέμα καρότου και νιόκι πατάτας.
Για μια ολοκληρωμένη γευστική εμπειρία, επιλέξτε ganache σοκολάτας γάλακτος, με mousse φράουλα και cake αμυγδάλου με γλάσο κακάο…
To “The Abbot” λειτουργεί από Δευτέρα έως Κυριακή από τις 11:00 το πρωί ξεκινώντας με Brunch, Lunch και συνεχίζοντας με το φαγητό μας μέχρι αργά το βράδυ.