Αθήνα και Νέα Υόρκη θα συνδέονται με απευθείας πτήση

Gazzetta team
Αθήνα και Νέα Υόρκη θα συνδέονται με απευθείας πτήση
Ξεκίνησαν και φέτος τα εποχικά δρομολόγια της United Airlines που συνδέουν την Αθήνα με την Νέα Υόρκη φιλοδοξώντας να μεταφέρουν όλο και περισσότερες αμερικανούς επιβάτες στη χώρα κατά την θερινή περίοδο.

Οι εποχικές πτήσεις θα εκτελούνται καθημερινά από το Ελευθέριος Βενιζέλος και το αεροδρόμιο Newark Liberty International που αποτελεί τον κόμβο της εταιρείας στη Νέα Υόρκη και έως τις 4 Οκτωβρίου 2018 (τελευταία πτήση / αναχώρηση από την Αθήνα).

Αναλυτικότερα η νέα πτήση με κωδικό UA125 θα αναχωρεί καθημερινά από την Αθήνα στις 12:15 μ.μ., και θα φτάνει στη Ν. Υόρκη/Newark στις 4:20 μ.μ. την ίδια ημέρα. Η πτήση επιστροφής, με κωδικό UA124, αναχωρεί από τη Ν. Υόρκη /Newark καθημερινά στις 5:40 μ.μ., και προσγειώνεται στην Αθήνα στις 10:30 π.μ. την επόμενη ημέρα (ώρες τοπικές). Η διάρκεια των πτήσεων είναι 11 ώρες και 5 λεπτά προς τη Ν. Υόρκη και 9 ώρες και 50 λεπτά προς την Αθήνα.

«Είμαστε ενθουσιασμένοι με την απευθείας σύνδεση μεταξύ Αθήνας – Νέας Υόρκης και αυτό το καλοκαίρι» δήλωσε ο Bob Schumacher, Managing Director Regional Sales της United. «Η συγκεκριμένη πτήση θα προσφέρει στους Έλληνες πελάτες μας όχι μόνο απευθείας σύνδεση με τη Νέα Υόρκη, αλλά επίσης βολικές συνδέσεις από τον κόμβο μας στη New York/Newark προς περισσότερους από 70 απευθείας προορισμούς προς τις ΗΠΑ, καθώς και προς τον Καναδά, το Μεξικό και την Κεντρική Αμερική».

«Με ιδιαίτερη χαρά υποδεχόμαστε και φέτος τις απευθείας πτήσεις της United που θα συνδέουν την Αθήνα με τη Νέα Υόρκη / Newark Liberty International, έναν από τους πιο εξυπηρετικούς κόμβους των Ηνωμένων Πολιτειών, εξυπηρετώντας την αυξημένη κίνηση προς / από τις ΗΠΑ, αλλά και ενισχύοντας ακόμα περισσότερο τη διασυνδεσιμότητα της Αθήνας. Ευχόμαστε στη United Airlines κάθε επιτυχία και δεσμευόμαστε να εξακολουθήσουμε να υποστηρίζουμε την ανάπτυξη της εταιρείας από το αεροδρόμιο της Αθήνας», δήλωσε από πλευράς της η Διευθύντρια Επικοινωνίας & Μάρκετινγκ του Διεθνούς Αερολιμένα Αθηνών, Ιωάννα Παπαδοπούλου.

Αξίζει να υπενθυμίσουμε ότι η United διαθέτει το μεγαλύτερο κόμβο στη μητροπολιτική περιοχή της Ν. Υόρκης, στο αεροδρόμιο Newark Liberty International. Σε απόσταση μόλις 25 χιλιομέτρων από το Μανχάταν, το αεροδρόμιο προσφέρει την ταχύτερη επίγεια πρόσβαση σε πολλά σημεία της πόλης, όπως το AirTrain, που καλύπτει τη διαδρομή προς το New York Penn Station στο κέντρο του Μανχάταν σε χρόνο μικρότερο των 30 λεπτών. Η United πραγματοποιεί πτήσεις από το αεροδρόμιο New York/Newark σε περισσότερους από 280 προορισμούς σε όλη τη Βόρεια, την Κεντρική και τη Νότια Αμερική, καθώς και την Καραϊβική, εκ των οποίων περισσότεροι από 100 εξυπηρετούνται χωρίς ενδιάμεσους σταθμούς.

Η United Airlines και η United Express εκτελούν κατά μέσο όρο 4.600 πτήσεις την ημέρα σε 354 αεροδρόμια προς 5 ηπείρους. Το 2017 η United και η United Express πραγματοποίησαν περισσότερες από 1,6 εκατομμύρια πτήσεις, μεταφέροντας περισσότερους από 148 εκατομμύρια επιβάτες. Η United είναι υπερήφανη που διαθέτει παγκοσμίως το πιο εκτεταμένο δίκτυο δρομολογίων, συμπεριλαμβανομένων των αμερικανικών κόμβων στο Σικάγο, το Ντένβερ, το Χιούστον, το Λος Άντζελες, τη Νέα Υόρκη/Newark, το Σαν Φρανσίσκο και την Ουάσιγκτον. Η United πετά με περισσότερα από 750 δικά της αεροσκάφη και η δική της United Express επιχειρεί με 545 αεροσκάφη. Η εταιρεία είναι ιδρυτικό μέλος της Star Alliance, η οποία εξυπηρετεί 191 χώρες μέσω 28 εταιρειών - μελών. Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφθείτε το united.com, να ακολουθήσετε την @United στοTwitter ή να συνδεθείτε μέσω Facebook. Η κοινή μετοχή της μητρικής εταιρείας της United, United Continental Holdings, Inc., βρίσκεται σε διαπραγμάτευση στο NYSE υπό τον κωδικό «UAL»

Προϊόντα και Υπηρεσίες κατά τη διάρκεια της πτήσης

Οι πτήσεις εκτελούνται από αεροσκάφος Boeing 767-400ER με συνολικά 240 θέσεις: 39 θέσεις στη UnitedPolaris Business class που γίνονται επίπεδα κρεβάτια και 201 θέσεις στη United Economy, συμπεριλαμβανομένων 70 Economy Plus θέσεων με επιπλέον χώρο για τα πόδια και αυξημένο προσωπικό χώρο. Η νέα business class τηςUnited, η United Polaris business class, προσφέρει μια σχεδιασμένη εκ νέου εμπειρία ύπνου και ξεκούρασης για τους διηπειρωτικούς επιβάτες. Η πρώτη φάση της United Polaris είναι τώρα διαθέσιμη στις πτήσεις και προσφέρει αναβαθμισμένη εμπειρία φαγητού και ποτών, χαλαρωτικό προσαρμοζόμενο κρεβάτι από τα Saks Fifth Avenue και αποκλειστικά κιτ προϊόντων από τα Soho House & Co's Cowshed Spa.

Η United Economy Plus προσφέρει περισσότερο προσωπικό χώρο και χώρο για τα πόδια. Τοποθετημένες στο μπροστινό τμήμα της καμπίνας Economy, οι θέσεις προσφέρουν το επιπλέον πλεονέκτημα της ταχύτερης εξόδου από το αεροσκάφος κατά την άφιξη. Η Economy Plus είναι διαθέσιμη σε όλες της υπερατλαντικές πτήσεις.

Η United Economy προσφέρει φαγητό, αναψυκτικά, χυμούς, μπύρα και κρασί, τσάι, καφέ και πρόγραμμα ψυχαγωγίας κατά τη διάρκεια της πτήσης. Στα περισσότερα αεροσκάφη, οι θέσεις περιλαμβάνουν προσαρμοζόμενο μαξιλαράκι κεφαλής και προσωπικό «on-demand» σύστημα ψυχαγωγίας.

Οι πελάτες της United στην Ελλάδα μπορούν να κάνουν αγορά εισιτηρίου είτε μέσω του united.com, ή μέσω επικοινωνίας με τις κρατήσεις της εταιρείας στο 210 3002697, ή μέσω ταξιδιωτικού πράκτορα.


Πηγή: insider.gr