Ψάχνουν στα βίντεο τους δράστες της επίθεσης στον Μπουτάρη, εξιτήριο πήρε ο δήμαρχος (vid)

Gazzetta team
Ψάχνουν στα βίντεο τους δράστες της επίθεσης στον Μπουτάρη, εξιτήριο πήρε ο δήμαρχος (vid)
Η επίθεση στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης προκάλεσε σφοδρότατες αντιδράσεις από ολόκληρο το φάσμα του πολιτικού κόσμου, ενώ η αστυνομία εξετάζει το οπτικό υλικό για να φτάσει στους δράστες.

Σε εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Θεσσαλονίκης για τον εντοπισμό των δραστών που επιτέθηκαν στον δήμαρχο Θεσσαλονίκης, Γιάννη Μπουτάρη, στον Λευκό Πύργο.

Σύμφωνα με πληροφορίες του thestival.gr, αστυνομικοί της Ασφάλειας Θεσσαλονίκης διενεργούν προανάκριση προκειμένου να ταυτοποιηθούν όσοι συμμετείχαν στον ξυλοδαρμό του Γιάννη Μπουτάρη.

Οι αστυνομικοί εξετάζουν όλο το οπτικό υλικό που έχει δημοσιευτεί σε μέσα ενημέρωσης αλλά και μέσα κοινωνικής δικτύωσης, για να διαπιστωθεί ποια άτομα προέβησαν σε αδικήματα, να ταυτοποιηθούν και στη συνέχεια να διαταχθεί η σύλληψή τους.

Εξιτήριο για τον Γιάννη Μπουτάρη

Εξιτήριο από Ιπποκράτειο νοσοκομείο πήρε λίγο μετά τις 10 το πρωί ο δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μπουτάρης, έπειτα από την επίθεση που δέχτηκε στον Λευκό Πύργο, στη διάρκεια των εκδηλώσεων μνήμης για τη Γενοκτονία των Ποντίων.

Ο κ. Μπουτάρης λόγω της αδιαθεσίας που ένιωθε μετά τη σωματική επίθεση σε βάρος του μεταφέρθηκε σε εφημερεύον νοσοκομείο της πόλης και οι γιατροί προχώρησαν στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις. Κρίθηκε προτιμότερο να παραμείνει το βράδυ για νοσηλεία και το πρωί επέστρεψε στο σπίτι του.