Στον εισαγγελέα ο Τούρκος που συνελήφθη στον Έβρο (vid)

Gazzetta team
Στον εισαγγελέα ο Τούρκος που συνελήφθη στον Έβρο (vid)
Ενώπιον της Δικαιοσύνης θα βρεθεί σήμερα Πέμπτη 3 Μαΐου ο Τούρκος χειριστής εκσκαπτικού μηχανήματος, ο οποίος χθες συνελήφθη αφού πέρασε παράνομα τα σύνορα στις Καστανιές Έβρου.

Οι πληροφορίες σχετικά με τη σύλληψή του είναι μάλλον συγκεχυμένες, καθώς ελληνικές πηγές ανέφεραν ότι αρνήθηκε να υπακούσει σε έλεγχο, ενώ τα τουρκικά ΜΜΕ ανέφεραν ότι παραδόθηκε χωρίς αντίσταση.

O Τούρκος υπήκοος που συνελήφθη στην περιοχή Καστανιές Έβρου δήλωσε αγρότης που εκτελούσε εργασίες του δήμου Αδριανούπολης δηλώνει από Έλληνες στρατιώτες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συλληφθείς εκτελούσε χωματουργικές εργασίες στην οριογραμμή Ελλάδας - Τουρκίας και φέρεται να πέρασε σε ελληνικό έδαφος, πολύ κοντά στο σημείο που συνέβη το περιστατικό με τους δύο Έλληνες στρατιωτικούς.

Οι δυνάμεις του φυλακίου που εκτελούσαν περιπολία τον είδαν να μπαίνει με το τρακτέρ του περίπου 10 μέτρα στο ελληνικό έδαφος και έτσι τον ακινητοποίησαν και τον συνέλαβαν. Στη συνέχεια ο συλληφθείς παραδόθηκε στην Αστυνομία και έχει μεταφερθεί στην Ορεστιάδα, ενώ πάνω του είχε ταυτότητα πολίτη.

Αξίζει να σημειώσουμε ότι αρχικά υπήρξαν διαρροές ότι πρόκειται για στρατιωτικό.

Πηγή: reader.gr