Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του 19χρονου στο Μαρούσι

Gazzetta team
Εξιχνιάστηκε η δολοφονία του 19χρονου στο Μαρούσι
Εξιχνιάστηκε η ανθρωποκτονία του 19χρονου, που διαπράχθηκε την 18 Μαρτίου 2018 στην πλατεία Ηρώων στο Μαρούσι

Εντάλματα σύλληψης εκδόθηκαν για τη δολοφονία ενός 19χρονου, η οποία είχε διαπραχθεί τα ξημερώματα της 18ης Μαρτίου, στην πλατεία Ηρώων στοπ Μαρούσι.

Τα εντάλματα σύλληψης για ανθρωποκτονία εκδόθηκαν σε βάρος τριών υπηκόων Αλβανίας, 23, 24 και 33 ετών.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι είναι πιθανόν οι δράστες να έχουν διαφύγει στην πατρίδα τους λόγω της έκτασης που πήρε η υπόθεση, γι’ αυτό και είναι σε εξέλιξη η διαδικασία έκδοσης διεθνών ενταλμάτων.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΕΛΑΣ...

Εξιχνιάσθηκε, μετά από συστηματική και μεθοδική έρευνα του Τμήματος Εγκλημάτων κατά Ζωής και Προσωπικής Ελευθερίας της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής, η υπόθεση της ανθρωποκτονίας του 19χρονου ημεδαπού, που διαπράχθηκε την 18η Μαρτίου 2018, στην πλατεία Ηρώων στο Μαρούσι καθώς και τρεις απόπειρες ανθρωποκτονίας σε βάρος τριών ημεδαπών φίλων του.

Όπως προέκυψε από την έρευνα δράστες είναι τρεις (3) αλλοδαποί, υπήκοοι Αλβανίας ηλικίας 23, 24 και 33 ετών, σε βάρος των οποίων εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης και παράλληλα είναι σε εξέλιξη η διαδικασία για την έκδοση διεθνών ενταλμάτων.

Η ανθρωποκτονία και οι τρεις απόπειρες ανθρωποκτονιών έλαβαν χώρα τα ξημερώματα της 18ης Μαρτίου 2018, στην πλατεία Ηρώων στο Μαρούσι, όπου οι δράστες επιτέθηκαν στο θύμα και τους τρεις φίλους του, που βρισκόταν μαζί του.

Όπως διακριβώθηκε, ο 23χρονος δράστης τραυμάτισε θανάσιμα με μαχαίρι τον 19χρονο, στο θώρακα, ενώ με το ίδιο μαχαίρι αποπειράθηκε να τραυματίσει δύο από τους παρευρισκόμενους φίλους του θύματος.

Επιπλέον, ο 33χρονος δράστης, επιχείρησε, ομοίως με μαχαίρι, να τραυματίσει τον τρίτο από τους παρευρισκόμενους φίλους του θύματος.

Οι τρεις δράστες, οι οποίοι αναζητούνται από τις αστυνομικές Αρχές, έχουν απασχολήσει – κατά περίπτωση- στο παρελθόν για ληστείες, κλοπές, αποδοχή και διάθεση προϊόντων εγκλήματος κ.λπ. αδικήματα.