H ΕΛΑΣ φοβάται για την διαφυγή των δολοφόνων του Σταματιάδη στην Αλβανία

Gazzetta team
H ΕΛΑΣ φοβάται για την διαφυγή των δολοφόνων του Σταματιάδη στην Αλβανία
Ζήτημα τιμής αποτελεί για την Ελληνική Αστυνομία ο εντοπισμός και η σύλληψη των δραστών της δολοφονίας του Αλέξανδρου Σταματιάδη.

Ο 52χρονος επιχειρηματίας πάλεψε για να μην πειράξουν οι αδίστακτοι ληστές που εισέβαλαν στη μονοκατοικία του τα ξημερώματα της Μ. Δευτέρας τα υπόλοιπα μέλη της οικογένειας του και το πλήρωσε με τη ζωή του.

Οι αξιωματικοί του Τμήματος Εγκλημάτων Κατά Ζωής που έχουν αναλάβει την υπόθεση έχουν ξεχωρίσει περιπτώσεις Αλβανών ποινικών, σεσημασμένων για ληστείες και διαρρήξεις, με έδρα τη Δυτική Αττική.

Η έρευνα έχει αποδώσει καρπούς ως προς τον σχηματισμό του προφίλ των δραστών, γι’ αυτό και η λίστα υπόπτων έχει περιοριστεί.

Ωστόσο, λόγω της έκτασης που πήρε η υπόθεση από τις πρώτες ώρες που έγινε γνωστό το περιστατικό στην Κηφισιά εκφράζονται φόβοι ότι οι κακοποιοί ενδέχεται να έχουν διαφύγει είτε στην Αλβανία, είτε σε άλλη περιοχή - «καβάτζα», μέχρι να κοπάσει ο ντόρος.

Αυτό καθιστά ακόμη πιο δύσκολο το έργο της ΕΛ.ΑΣ., που έχει συστήσει ειδική ομάδα για τη συγκεκριμένη υπόθεση. Από την ανακοίνωση του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη φαίνεται ότι καταβάλλεται κάθε προσπάθεια ώστε «οι δράστες να λογοδοτήσουν στην ελληνική Δικαιοσύνη».

Πηγή: reader.gr