Συναντήθηκε με τους γονείς του Κούκλατζη ο Κουρουμπλής

Gazzetta team
Συναντήθηκε με τους γονείς του Κούκλατζη ο Κουρουμπλής
Τους γονείς του κρατούμενου στις φυλακές της Ανδριανούπολης στρατιωτικού, Δημήτρη Κούκλατζη, συνάντησε την Παρασκευή ο υπουργός, Ναυτιλίας, Παναγιώτης Κουρουμπλής.

Σύμφωνα με πληροφορίες του evros-news.gr, τη συνάντηση ζήτησε ο ίδιος ο υπουργός, που βρισκόταν στον Έβρο και συγκεκριμένα στο Διδυμότειχο, για το 4ο Πανελλήνιο Συνέδριο του Ελληνικού Διαδημοτικού Δικτύου Υγιών Πόλεων.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η συνάντηση του κ. Κουρουμπλή με τους γονείς του στρατιωτικού Κούκλατζη, διήρκησε περίπου μισή ώρα και έγινε με κάθε μυστικότητα, χωρίς την παρουσία δημοσιογράφων και φωτογράφων.

Ο υπουργός Ναυτιλίας εξέφρασε την προσωπική του συμπαράσταση στους γονείς του στρατιωτικού, αλλά και τη συμπαράσταση της Κυβέρνησης και του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα και τους διαβεβαίωσε ότι καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για να επιστρέψουν και οι δύο σύντομα.

Οι γονείς από την πλευρά τους περιέγραψαν στον υπουργό την κατάσταση τόσο του γιους τους όσο και του ανθυπολοχαγού Άγγελου Μητρετώδη, όταν τους επισκέπτονται στις φυλακές της Αδριανούπολης.

Αποχωρώντας από το σπίτι της οικογένειας Κούκλατζη, ο Παναγιώτης Κουρουμπλής ευχήθηκε ολόψυχα να λήξει σύντομα η περιπέτεια των δύο παιδιών, αλλά και η δική τους και γρήγορα οι δυο στρατιωτικοί να επιστρέψουν στην πατρίδα.

Πηγή: reader.gr