Πέθανε ο επιχειρηματίας που λήστεψαν και πυροβόλησαν στην Κηφισιά

Gazzetta team
Πέθανε ο επιχειρηματίας που λήστεψαν και πυροβόλησαν στην Κηφισιά
Εξέπνευσε λίγο πριν τις 12:00 ο Αλέξανδρος Σταματιάδης που έπεσε θύμα της αιματηρής ληστείας στο σπίτι του, τα ξημερώματα της Μεγάλης Δευτέρας.

Λίγο πριν τις 12 (στις 11:52) το μεσημέρι της Παρασκευής εξέπνευσε ο Αλέξανδρος Σταματιάδηςστη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας του «Γεώργιος Γεννηματάς» όπου νοσηλευόταν για τρεις εβδομάδες, μετά την αιματηρή ληστεία που έγινε τα ξημερώματα της Μεγάλης Δευτέρας στη βίλα του στην Κηφισιά.

Ο 52χρόνος επιχειρηματίας νοσηλευόταν για τρεις εβδομάδες στην Μονάδα Ενταντικής Θεραπείας όπου βρισκόταν σε καταστολή με μηχανική υποστήριξη αναπνοής.

Θυμίζουμε μάρτυρας στο όλο περιστατικό ήταν και η γυναίκα του που είδε να πυροβολούν τον άνδρα της μπροστά στα μάτια της, την ώρα που αυτός μάχονταν να προστατεύσει την οικογένεια του. Η ίδια έχει καταθέσει πως οι δράστες μιλούσαν καλά ελληνικά και χρησιμοποίησαν τη φράση «μη φωνάζετε θα σας σκοτώσουμε...».

Σε άλλο σημείο είχε πει: «Ο Αλέξανδρος σηκώθηκε και κινήθηκε προς την πόρτα. Όταν άνοιξε την πόρτα της κρεβατοκάμαρας ήρθε πρόσωπο με πρόσωπο με έναν άγνωστο που φορούσε κουκούλα. Τότε αυτός άρχισε να τον βρίζει και να τον χτυπάει με ένα σιδερένιο αντικείμενο»