Slogun:Κι αυτοί οι Τούρκοι όλα μας τα έχουν πάρει. Μέχρι και ξύλο στον αγωνιστικό χώρο παίζουν!

FOLLOW US

Slogun:Κι αυτοί οι Τούρκοι όλα μας τα έχουν πάρει. Μέχρι και ξύλο στον αγωνιστικό χώρο παίζουν!
BWIN stripe gif

Ομολόγησε η 25χρονη: «Δεν υπάρχει βιασμός, δεν ήθελα να παντρευτώ»

Gazzetta team
Ομολόγησε η 25χρονη: «Δεν υπάρχει βιασμός, δεν ήθελα να παντρευτώ»
«Ούτε καν οδοντίατρος δεν είναι...». Με αυτή τη φράση ανώτερος αξιωματικός της ΕΛ.ΑΣ. είχε σχολιάσει, προ ημερών, την καταγγελία της 25χρονης κοπέλας ότι έπεσε θύμα «δράκου» στο Πεδίον του Άρεως. Όπως μάλιστα είχε ισχυριστεί όχι μόνο αποπειράθηκε να τη βιάσει, αλλά όταν είδε ότι προέβαλε αντίσταση της γέμισε χαρακιές το σώμα.
Τα πρώτα 24ωρα της καταγγελίας η υπόθεση είχε προκαλέσει αίσθηση, καθώς μερικές ημέρες νωρίτερα υπήρχε -επιβεβαιωμένο από την ΕΛ.ΑΣ.- ανάλογο περιστατικό στο Αιγάλεω. Ωστόσο, από την πρώτη στιγμή οι έμπειροι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αθηνών αντιλήφθηκαν ότι κάτι δεν πάει καλά με τα όσα υποστήριζε η 25χρονη. Τις υποψίες τους ήρθε να ενισχύσει αρχικά η άρνηση της να εξεταστεί από ιατροδικαστή, ενώ σε δεύτερο χρόνο αποκαλύφθηκε ότι είναι νοσηλεύτρια και εργάζεται ως βοηθός οδοντιάτρου. Μάλιστα θύμα των ισχυρισμών της νεαρής κοπέλας έπεσε και ο οδοντιατρικός σύλλογος της Αττικής, που εξέδωσε ανακοίνωση επισημαίνοντας «την ανάγκη της πιο αυστηρής αστυνόμευσης, ειδικά σε περιοχές του κέντρου».

Λίγες ημέρες μετά την αρχική κατάθεση και ενώ οι αστυνομικοί είχαν ερευνήσει υλικό παρακείμενες κάμερες ασφαλείας και διαχείρισης κυκλοφορίας χωρίς να εντοπίσουν τον υποτιθέμενο «δράκο» και τον «συνεργό του που τον περίμενε στη μηχανή», η 25χρονη αναγκάστηκε να ομολογήσει ότι δεν υπήρξε ούτε επίθεση ούτε απόπειρα βιασμού, αλλά η ίδια είχε σκηνοθετήσει τα πάντα, φτάνοντας στο σημείο ακόμη και να αυτοτραυματιστεί ώστε να αναβάλει τον προγραμματισμένο για τον Μάιο γάμο της.

Η κατάθεση της 25χρονης για τον γάμο που δεν ήθελε

Όπως αποκαλύπτει ο «Ελεύθερος Τύπος» στη τελευταία της κατάθεση η νεαρή κοπέλα αναφέρει: «Τον τελευταίο ένα χρόνο αντιμετωπίζω σοβαρά οικογενειακά προβλήματα και κατ’ επέκταση αυτό έχει οδηγήσει σε συχνές εντάσεις με το φίλο μου, με τον οποίο διατηρούμε σχέση τα τελευταία πέντε χρόνια. Έχω απομακρυνθεί από το οικογενειακό μου περιβάλλον και μένουμε μαζί στο Περιστέρι και σχεδιάζουμε να παντρευτούμε τον Μάιο του τρέχοντος έτους».

Ο σύντροφός της, υποστήριξε η 25χρονη, είχε αρνηθεί να αναβάλουν το γάμο τους. Και έτσι οδηγήθηκε στην απόφαση να καταγγείλει απόπειρα βιασμού. «Αυτή ήταν μία απόφαση (σ.σ. ο γάμος εννοεί) που την πήρα με δυσκολία λόγω της ηλικίας μου και στην πορεία άρχισα να τη σκέφτομαι ακόμη περισσότερο. Συνεπώς, έπειτα από συζητήσεις, οι οποίες δεν είχαν το επιθυμητό αποτέλεσμα για εμένα σχετικά με την ακύρωση του γάμου μας τουλάχιστον προσωρινά, αποφάσισα να προβώ σε ενέργεια που θα μου έδινε κάποιο χρονικό διάστημα ώστε να απομακρυνθώ από τον ίδιο και σταδιακά να επιστρέψω στο οικογενειακό μου περιβάλλον. Κατόπιν των ανωτέρω, την 11.4.2018 είπα ό,τι είπα στους αστυνομικούς (…).

Χρησιμοποίησα και τον ψυχίατρο, ούτως ώστε μετά το συμβάν να μου δημιουργηθεί μία υποτιθέμενη απέχθεια για τους άνδρες, για να μην μπορώ να παντρευτώ. Ήθελα απλά να μην παντρευτώ. Το έκανα για να γυρίσω στην οικογένειά μου».

Πληροφορίες αναφέρουν ότι η 25χρονη είχε προβλήματα στη σχέση με τον σύντροφό της εδώ και έξι μήνες. Αφορμή, αναφέρει το δημοσίευμα, τα περιουσιακά στοιχεία της οικογένειάς της. Οι γονείς της, από τους οποίους είχε απομακρυνθεί, φέρονται να ήταν αντίθετοι στον επικείμενο γάμο της.

Πηγή: reader.gr