Ο διάλογος του Τσίπρα με ΑΕΚτζή ψαρά στο Καστελόριζο! (vid)

Gazzetta team
Ο διάλογος του Τσίπρα με ΑΕΚτζή ψαρά στο Καστελόριζο! (vid)
Η βόλτα του Αλέξη Τσίπρα στην προκυμαία στο Καστελόριζο κατά την επίσκεψη του στο νησί, του επέτρεψε να μιλήσει και για ποδόσφαιρο.

Καθώς εκεί συνάντησε ένα ψαρά, φίλαθλο της ΑΕΚ, που είχε κρεμάσει την σημαία της αγαπημένης του ομάδας, με τον Πρωθυπουργό να του αναφέρει πως φέτος έχουν κάνει πολύ καλή πορεία οι «κιτρινόμαυροι» στο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα, με αφορμή την επικείμενη κατάκτηση του πρωταθλήματος μετά από 24 χρόνια.

Συγκεκριμένα, ο κ.Τσίπρας συναντήθηκε με τον ψαρά στην προκυμαία του νησιού που είχε σηκώσει σημαία της ΑΕΚ και τον ρώτησε αν είναι «ΑΕΚ. Ο ψαράς απάντησε με χιούμορ «ΑΕΚτζήδες βέβαια... ΑΕΚ» και ο Πρωθυπουργός απάντησε «Πάτε καλά φέτος», με τον ψαρά να τονίζει «Θα το πάρουμε φέτος. Δόξα τω Θεώ, εντάξει. Να γελάσουμε και εμείς μετά από τόσα χρόνια».

Ο Αλέξης Τσίπρας, εν συνεχεία, τον ρώτησε «25 χρόνια;» με τον ψαρά του νησιού να απαντά «Ημουν μαθητής στη Ρόδο όταν πανηγυρίζαμε το τελευταίο πρωτάθλημα».

Ακολούθησε η θερμή χειραψία του ψαρά με τον υφυπουργό Ναυτιλίας Νεκτάριο Σαντορινιό και η ερώτηση στον υφυπουργό για το τι ομάδα είναι «Και εσύ ΑΕΚ είσαι;», ρώτησε ο Πρωθυπουργός με τον κ. Σαντορινιό με τον υφυπουργό να χαμογελά, να απαντά: «Εννοείται...» και τον κ. Τσίπρα να ανταπαντά με διάθεση πλάκας: «Ρε τι έχω πάθει. Πού έχω μπλέξει;».

Στη συνέχεια ο κ. Τσίπρας βρέθηκε με μαθητές του νησιού και απόλαυσε τη στιγμή που οι μικροί του έλεγαν ότι είναι Παναθηναϊκός, ενώ δεν χάλασε το χατίρι και σε μαθητή που του είπε ότι είναι Ολυμπιακός.

Δείτε το βίντεο από τις ποδοσφαιρικές συζητήσεις του Αλέξη Τσίπρα στο Καστελόριζο

Πηγή: iefimerida.gr