Κύκλωμα μαστροπών εκμεταλλευόταν 20χρονες για 10 ευρώ την ημέρα

Gazzetta team
Κύκλωμα μαστροπών εκμεταλλευόταν 20χρονες για 10 ευρώ την ημέρα
Ούτε, μία, ούτε δύο, αλλά 20 κοπέλες από τη Λευκορωσία είχε φυλακισμένες κύκλωμα μαστροπών που εξάρθρωσε η αστυνομία...

Οι νεαρές κοπέλες έρχονταν εδώ με την κλασική μέθοδο της υπόσχεσης εύρεσης εργασίας, τους έπαιρναν τα διαβατήρια και τις κρατούσαν φυλακισμένες και τις εξέδιδαν με 10 ευρώ, "ικανοποιώντας" έτσι περισσότερους από 40 άνδρες ημερησίως...

Τα πρώτα πέντε ερωτικά ραντεβού ήταν προμήθεια υπέρ του οίκου ανοχής και η κάθε μία έφερνε στο κύκλωμα 800 ευρώ την ημέρα. Αυτό που προξενεί κατάπληξη είναι το γεγονός ότι στο κύκλωμα φαίνεται να έχουν συμμετοχή γιατρός και δικηγόρος που εξασφάλιζαν την παράταση της παραμονής των κοριτσιών. Συγκεκριμένα μέλος του κυκλώματος απευθύνθηκε σε γυναικολόγο και αυτός ο οποίος έδινε ψευδείς βεβαιώσεις μιλώντας για ύπαρξη εγκυμοσύνης, αλλά και… δυσκολίες στην κύηση εξαιτίας μερικής αποκόλλησης εμβρύου! Τις βεβαιώσεις έπαιρνε ο δικηγόρος και τις κατέθεσε στην Επιτροπή Ασύλου ώστε να παραταθεί η παραμονή τους στην χώρας μας, γνωρίζοντας ο ίδιος ότι τα έγγραφα ήταν αναληθή.

Μια μέρα που η "κυρία" που κρατούσε τα διαβατήρια μέθυσε, κάποιες κοπέλες κατόρθωσαν να το σκάσουν και παρά το ότι το κύκλωμα έβαλε ντετέκτιβ να τις εντοπίσει, δια της φυγής των κοριτσιών αποκαλύφθηκε το κύκλωμα και οι αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Αντιμετώπισης Οργανωμένου Εγκλήματος, συνέλαβαν οκτώ άτομα από 25 έως 68 ετών, αναζητώντας άλλους τόσους εμπελκόμενους.