Στα 20.000 ευρώ το κόστος της «βραδιάς κατάνυξης» με συμμετοχή του Πέτρου Γαϊτάνου (pics)

Gazzetta team
Στα 20.000 ευρώ το κόστος της «βραδιάς κατάνυξης» με συμμετοχή του Πέτρου Γαϊτάνου (pics)
Ερωτηματικά κι απορίες έχει προκαλέσει τόσο το κόστος όσο κι η διοργάνωση «Αναστάσιμης φιέστας» στην πόλη του Άργους με τη συμμετοχή του ψαλμωδού Πέτρου Γαϊτάνου.

Περί τις 20.000 ευρώ θα ξοδέψει ο Δήμος Άργους την ημέρα της περιφοράς των Επιταφίων στην πόλη, διοργανώνοντας μία «βραδιά βαθιάς κατάνυξης και προσμονής για την ημέρα της Ανάστασης» με τη συμμετοχή του Πέτρου Γαϊτάνου και του Δημήτρη Μπάση.

Η απόφαση του δημοτικού συμβουλίου της αργολικής πόλης προκάλεσε αρκετές αντιδράσεις μεταξύ των δημοτών, ενώ και δύο δημοτικοί σύμβουλοι ψήφισαν κατά της πρότασης.

Ο Δήμος Άργους διοργανώνει εδώ και τρία χρόνια αντίστοιχες εκδηλώσεις, όμως πρώτη φορά φέτος το κόστος ανήλθε σε τέτοιο ύψος, δημιουργώντας άσχημες εντυπώσεις σχετικά με τις προθέσεις των υπευθύνων να μετατρέψουν την μεγαλύτερη γιορτή της Ορθοδοξίας σε «σόου».

Να σημειωθεί πως η έναρξη του «προγράμματος» είναι κανονισμένη για τη στιγμή της συνάντησης των Επιταφίων στη γέφυρα της πλατείας του Αγίου Πέτρου, στις 9μμ το βράδυ της Μεγάλης Παρασκευής.