Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους στην Αθήνα λόγω μεθυσμένων επιβατριών (vid)

Gazzetta team
Αναγκαστική προσγείωση αεροσκάφους στην Αθήνα λόγω μεθυσμένων επιβατριών (vid)
Τραγελαφικές καταστάσεις εκτυλίχθηκαν στον αέρα, με τον πιλότο να αναγκάζεται να προσγειωθεί στο Διεθνές Αεροδρόμιο της Αθήνας.

Ενα αεροσκάφος, που ταξίδευε από το Μάντσεστερ προς την Πάφο, αναγκάστηκε να προσγειωθεί αναγκαστικά στην Αθήνα, εξαιτίας μίας μεθυσμένης επιβάτιδας.

Η 23χρονη, που πήγαινε για διακοπές με φίλες της στην Κύπρο, άρχισε να επιτίθεται φραστικά σε άλλους επιβάτες και σε μέλη του πληρώματος με τον πιλότο να αναγκάζεται να προσγειωθεί εκτάκτως στην Αθήνα για να κατεβούν οι Βρετανίδες που προκαλούσαν το πρόβλημα.

Παίξε νόμιμα τα αγαπημένα σου παιχνίδια καζίνο μέχρι τις 31/03/2018, μάζεψε πόντους και πλησίασε απίθανα έπαθλα*! (21+) * Ισχύουν Οροι και Προϋποθέσεις

Σε βίντεο που τράβηξε ένας από τους επιβάτες η 23χρονη εμφανίζεται να βρίζει και να φωνάζει σε μέλος του πληρώματος που προσπαθούσε επίμονα αλλά μάταια να την ηρεμήσει, ενώ ούτε οι υπόλοιποι παρευρισκόμενοι γλίτωσαν από το μένος της νεαρής τουρίστριας.

Σύμφωνα με επιβάτες, η γυναίκα ήταν ήδη μεθυσμένη όταν επιβιβάστηκε στην πτήση, ενώ η αεροπορική εταιρεία με ανακοίνωσή της επιβεβαίωσε ότι η πτήση άλλαξε πορεία και πως απομακρύνθηκαν τέσσερις επιβάτες στην Αθήνα, εξαιτίας της συμπεριφοράς τους.