Ένας 26χρονος ετοιμαζόταν για... τρελό Πάσχα: Βρέθηκαν στην κατοχή του 32.500 κροτίδες

Gazzetta team
Ένας 26χρονος ετοιμαζόταν για... τρελό Πάσχα: Βρέθηκαν στην κατοχή του 32.500 κροτίδες
Κατασχέθηκαν 32.500 κροτίδες στο Ρέθυμνο και σχηματίστηκε δικογραφία σε βάρος 26χρονου για παραβάσεις που αφορούν σε βεγγαλικά πυροτεχνήματα.

Μετά από στοιχεία που περιήλθαν σε γνώση της αστυνομίας στο Ρέθυμνο για το συγκεκριμένο άνδρα ότι κατέχει και εμπορεύεται κροτίδες μέσω διαδικτύου, οργανώθηκε αστυνομική επιχείρηση, κατά τη διάρκεια της οποίας, αστυνομικός προσποιούμενος τον πελάτη, κατόπιν επικοινωνίας μαζί του, συμφώνησαν να του αποστείλει τμηματικά, μέσω μεταφορικής εταιρίας, ποσότητα κροτίδων έναντι χρηματικού ποσού.

Χθες και σήμερα παρελήφθησαν τα δέματα από την μεταφορική εταιρία, τα οποία όπως διαπιστώθηκε περιείχαν συνολικά 32.500 κροτίδες, οι οποίες και κατασχέθηκαν. 'Αμεσα εντοπίστηκε και συνελήφθη ο 26χρονος από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Αττικής στην Αθήνα.

Στο μεταξύ συνελήφθη για ναρκωτικά στο Λασίθι Κρήτης 28χρονος Έλληνας και οι αστυνομικοί μεταξύ άλλων κατέσχεσαν ποσότητα κάνναβης, 2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας και μεταλλικό τρίφτη κάνναβης.

Συγκεκριμένα, χθες το απόγευμα, σε περιοχή του Δήμου Σητείας από αστυνομικούς του Αστυνομικού Τμήματος Σητείας πραγματοποιήθηκε έρευνα στο σπίτι του 28χρονου και σε αποθηκευτικό χώρο τον οποίο χρησιμοποιεί όπου εντοπίστηκαν 44,5 γραμμάρια κάνναβης, ένα δενδρύλλιο κάνναβης μέσα σε γλάστρα στο στάδιο της ανάπτυξης, 2 ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας, μεταλλικός τρίφτης κάνναβης, αυτοσχέδιο τσιγάρο το οποίο περιείχε ποσότητα κάνναβης, πλαστικές συσκευασίες για τη συσκευασία κάνναβης και το χρηματικό ποσό των 60 ευρώ ως προερχόμενο από παράνομες δραστηριότητες.

Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ