Πώς οι αρχές έφτασαν στη σύλληψη του σάτυρου που προέβαινε σε ασελγείς πράξεις έξω από σχολείο

Gazzetta team
Πώς οι αρχές έφτασαν στη σύλληψη του σάτυρου που προέβαινε σε ασελγείς πράξεις έξω από σχολείο
O δράστης συνήθιζε να περιμένει με τις ώρες έξω από σχολεία παρακολουθώντας τους μαθητές.

Ένας 30χρονος σάτυρος, ο οποίος συνελήφθη με την κατηγορία των ασελγών πράξεων το μεσημέρι της Τετάρτης, είχε γίνει «σκιά» των μαθητών σχολικού συγκροτήματος (γυμνάσιο και λύκειο) στην περιοχή του Μενιδίου.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι ο 30χρονος συνήθιζε να πηγαίνει με το όχημα του έξω από το σχολικό συγκρότημα και να αυνανίζεται στη θέα των νεαρών παιδιών. Από την έρευνα της ΕΛ.ΑΣ. προέκυψε ότι το τελευταίο τρίμηνο αυτό είχε συμβεί τουλάχιστον τρεις φορές, έξω από το ίδιο γυμνάσιο - λύκειο. Ωστόσο, το μεσημέρι της Τρίτης 20 Μαρτίου, όταν για μία ακόμη φορά προέβαινε σε ασελγείς πράξεις εντός του Ι.Χ. αυτοκινήτου, έγινε αντιληπτός από μαθητές που φωτογράφισαν την πινακίδα κυκλοφορίας του.

Άμεσα ενημέρωσαν τους καθηγητές τους και την ΕΛ.ΑΣ., με τον Τ.Α. Μενιδίου να αναλαμβάνει τον εντοπισμό του. Οι αστυνομικοί βρήκαν το σπίτι του στο Νέο Ηράκλειο, όπου και τον συνέλαβαν το μεσημέρι της Τετάρτης. Παράλληλα κατασχέθηκε και το κινητό του τηλέφωνο, το οποίο εστάλη για έλεγχο στα ειδικά εργαστήρια της Αστυνομίας.

Ο 30χρονος, την Παρασκευή, οδηγήθηκε στα δικαστήρια της Ευελπίδων, όπου του επιβλήθηκε πρωτόδικη ποινή τριών ετών φυλάκισης με αναστολή. Να σημειώσουμε ότι κατά τη μεταγωγή από τα κρατητήρια στο δικαστήριο, ομάδα περίπου 30-35 πολιτών είχαν μαζευτεί έξω από το Αστυνομικό Τμήμα και τον γιουχάρισαν.

Πηγή: reader.gr