Τραγικό τέλος για τον αγνοούμενο αρχιμανδρίτη στο Γύθειο

Gazzetta team
Τραγικό τέλος για τον αγνοούμενο αρχιμανδρίτη στο Γύθειο
Ο 63χρονος ιεράρχης ανασύρθηκε νεκρός από δύτες του Λιμενικού, στην παραλία Καμάρες Νεοχωρίου, στο Γύθειο, ενώ λίγο νωρίτερα είχε εντοπιστεί όχημα μέσα στο νερό.

Οδυνηρό επίλογο έχει η εξαφάνιση του αρχιμανδρίτη Ανδρέα Μπολοβίνου από τη Μάνη, ο οποίος αγνοούταν από το απόγευμα της Δευτέρας. Ο 63χρονος ιεράρχης ανασύρθηκε νεκρός από δύτες του Λιμενικού, στην παραλία Καμάρες Νεοχωρίου, στο Γύθειο.

Λίγο μετά τις 18:00 το απόγευμα της Τρίτης, το Λιμενικό εντόπισε ένα ασημί αυτοκίνητο μάρκας Hyundai στον βυθό της θάλασσας. Στο σημείο έσπευσαν δύτες του Λιμενικού που μία ώρα μετά κατάφεραν να τον απεγκλωβίσουν και να τον ανασύρουν, αναγνωρίζοντας ότι πρόκειται για τον 63χρονο αρχιμανδρίτη.

Το χρονικό της εξαφάνισης

Ο πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητρόπολης Γυθείου ενημέρωσε αργά το βράδυ της Δευτέρας την Αστυνομία πως είχε χάσει τα ίχνη του αρχιμανδρίτη Ανδρέα Μπολοβίνου.

Όπως ανέφερε στις Αρχές, τον είχε δει τελευταία φορά λίγο πριν τις 19:00 το απόγευμα, ενώ ετοιμάζονταν να επιστρέψει στο σπίτι του στο Γύθειο. Όταν κάποια στιγμή τον κάλεσε στο κινητό τηλέφωνο, διαπίστωσε ότι αυτό είναι απενεργοποιημένο. Συνέχισε να τον καλεί, αλλά καμία απάντηση.

Ανήσυχος λόγω των πολύ κακών καιρικών συνθηκών που επικρατούσαν στην περιοχή, με δυνατή καταιγίδα και ανέμους, απευθύνθηκε στις Αρχές. Έκτοτε Αστυνομία, Πυροσβεστική και Λιμενικό ερευνούσαν σπιθαμή προς σπιθαμή την περιοχή τόσο σε γκρεμούς όσο και στην θάλασσα.