Σκηνοθέτησε ληστεία για να μην αποκαλύψει στους γονείς του ότι ξόδεψε τα χρήματα

Gazzetta team
Σκηνοθέτησε ληστεία για να μην αποκαλύψει στους γονείς του ότι ξόδεψε τα χρήματα
Όπως αποδείχθηκε μετά τις έρευνες των αστυνομικών, ο νεαρός είπε ψέματα στην προσπάθεια να καλύψει την σπατάλη του χρηματικού ποσού στους γονείς του.

Με μία δικαιολογία προσπάθησε να καλύψει την σπατάλη των χρημάτων της οικογένειάς του, ένας 28χρονος από την Λαμία.

Όπως, κατήγγειλε στους οικείους του αλλά και στην αστυνομία, άγνωστοι τον πλησίασαν, τον χτύπησαν στο κεφάλι με αιχμηρό αντικείμενο και του πήραν περίπου 700 ευρώ που μόλις είχε πάρει από παρακείμενη τράπεζα.

Άμεσα στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί του Τμήματος Ασφαλείας Λαμίας που άρχισαν να ερευνούν την υπόθεση προκειμένου να συλλάβουν τους δράστες.

Ωστόσο, οι αρχές κατάλαβαν εξ αρχής πως κάτι δεν πήγαινε καλά και αυτό αποδείχθηκε τη Δευτέρα μόλις άνοιξε το υποκατάστημα της τράπεζας.

Αφού διαπίστωσαν πως δεν είχε πραγματοποιηθεί κάποια συναλλαγή μεταξύ της τράπεζας και του 28χρονου, στη συνέχεια τον κάλεσαν για μερικές ερωτήσεις στο αστυνομικό τμήμα, όπου και αποκαλύφθηκε όλη η αλήθεια, καθώς ο νεαρός ομολόγησε πως σκηνοθέτησε τη ληστεία προκειμένου να δικαιολογήσει τα χρήματα στον πατέρα του.

Τέλος, σε βάρος του νεαρού σχηματίστηκε δικογραφία για ψευδορκία και ψευδή καταμήνυση, ενώ η υπόθεση θα πάρει το δρόμο της Δικαιοσύνης.