Τα συμπεράσματα της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του 19χρονου στο Μαρούσι

Gazzetta team
Τα συμπεράσματα της ΕΛΑΣ για τη δολοφονία του 19χρονου στο Μαρούσι
Τα αίτια και τα κίνητρα της δολοφονίας του 19χρονου στο Μαρούσι, όπως είναι λογικό έχουν προβληματίσει την αστυνομία που αναζητά και ανακαλύπτει λεπτομέρειες...

Από τις καταθέσεις λοιπόν ως τώρα, προκύπτει ο 19χρονος μαζί με την 17χρονη φίλη του και την παρέα που ήταν μαζί τους, βρισκόταν στην πλατεία Ηρώων στο Χαλάνδρι και έκαναν πλάκα. Ο περιπτεράς τους ζήτησε να μετακινηθούν λίγο πιο πέρα καθώς έκαναν φασαρία, κάτι που έκαναν. Ακολούθως εμφανίστηκαν τρία άτομα τα οποία και προφανώς γνώριζε ο 19χρονος Θωμάς.

Τα άτομα αυτά, μαζί και ο 19χρονος μετακινήθηκαν λίγο όπου ακολούθησε λεκτικός διαπληκτισμός, συμπλοκή και τελικά η δολοφονία του άτυχου νέου.

Από την πλευρά της η αστυνομία ελέγχει από τις κάμερες των γύρω καταστημάτων τα συμβάντα, έχοντας σχηματίσει έναν πρώτο κύκλο υπόπτων. Τώρα θα γίνει άρση τηλεφωνικού απορρήτου κάτι που λογικά θα οδηγήσει στο δολοφόνο και στους συνεργούς του.

Η αστυνομία βρίσκει κοινά στοιχεία ανάμεσα στη δολοφονία του με αυτή της ανθρωποκτονίας του 20χρονου φοιτητή Θοδωρή Γαλαζούλα τον Μάιο του 2016 στην Πεντέλη. Οι αξιωματικοί του Τμήματος Δίωξης Εγκλημάτων κατά Ζωής της Ασφάλειας Αττικής δεν αποκλείουν τα κίνητρα της δολοφονίας του 19χρονου να προέρχονται από προσωπικές οικονομικές διαφορές χαμηλής παραβατικότητας.