«Έσφαξα το διάβολο ελάτε να με πιάσετε», είπε ο δολοφόνος στη Σταμάτα

Gazzetta team
«Έσφαξα το διάβολο ελάτε να με πιάσετε», είπε ο δολοφόνος στη Σταμάτα
«Ελάτε να με πιάσετε», είπε στο τηλεφωνικό κέντρο της Άμεσης Δράσης, ο 52χρονος τοξικομανής από τη Σταματά Αττικής που το πρωί της Πέμπτης έσφαξε με ψαλίδι τη 44χρονη σύντροφο του.

«Έσφαξα τον... διάβολο στην μπανιέρα. Τον είδα στο πρόσωπο της γυναίκας μου» είπε ακόμα σε κατάσταση αμόκ ο 52χρονος άνδρας, που αποπειράθηκε αμέσως μετά να αυτοκτονήσει παίρνοντας χάπια. Όταν στο οίκημα της οδού Αγίου Φανουρίου, έφτασε το πρώτο περιπολικό της ΕΛ.ΑΣ. οι αστυνομικοί βρήκαν τον κατ’ ομολογία δράστη σε λιπόθυμη κατάσταση στο σαλόνι.

Προχωρώντας προς τα μέσα, εντόπισαν την άτυχη γυναίκα μέσα σε μια λίμνη αίματος στην μπανιέρα. Από την ιατροδικαστική εξέταση προέκυψε πως η 44χρονη είχε δεχθεί τουλάχιστον 25 χτυπήματα με ψαλίδι, σε διάφορα σημεία του σώματος της. Τα περισσότερα απ’ αυτά ήταν στον θώρακα, στο κεφάλι και στο λαιμό, ενώ είχε και δεκάδες αμυντικά τραύματα στα χέρια της -στην προσπάθειά της να προστατευτεί-.

Το ΕΚΑΒ μετέφερε στο «Σισμανόγλειο» τον 52χρονο, ο οποίος είχε πάρει μεγάλη δόση ναρκωτικών χαπιών, όταν συνειδητοποίησε τι είχε συμβεί.

Σύμφωνα, τέλος, με μαρτυρίες γειτόνων λίγο νωρίτερα είχαν ακουστεί φωνές και άγριος καυγάς από την κατοικία του ζευγαριού. Ο 52χρονος και η 44χρονη συζούσαν τα τελευταία 7 χρόνια, ενώ ήταν χρόνιοι χρήστες ηρωίνης.


Πηγή: reader.gr