Slogun:Κι αυτοί οι Τούρκοι όλα μας τα έχουν πάρει. Μέχρι και ξύλο στον αγωνιστικό χώρο παίζουν!

FOLLOW US

Slogun:Κι αυτοί οι Τούρκοι όλα μας τα έχουν πάρει. Μέχρι και ξύλο στον αγωνιστικό χώρο παίζουν!
BWIN stripe gif

Η ΕΛΑΣ έκανε ντου σε 6 οίκους ανοχής στην Αθήνα

Gazzetta team
Η ΕΛΑΣ έκανε ντου σε 6 οίκους ανοχής στην Αθήνα
Σε 13 συλλήψεις προχώρησαν οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Αττικής, μετά από μπαράζ ελέγχων που διενεργήθηκαν το απόγευμα της Τρίτης 20 Φεβρουαρίου σε έξι οίκους ανοχής στο κέντρο της Αθήνας. .

Τα άτομα αυτά κατηγορούνται για τα κατά περίπτωση αδικήματα της παραβίασης σφράγισης και της διευκόλυνσης ακολασίας, καθώς επίσης και για παράβαση του νόμου περί εκδιδόμενων προσώπων. Παράλληλα συντάχθηκαν εκθέσεις αρχής σε βάρος δύο αλλοδαπών γυναικών για παραβάσεις του νόμου περί εκδιδόμενων προσώπων. Πιο αναλυτικά 12 από τους συλληφθέντες είναι γυναίκες από Αλβανία, Χιλή, Νιγηρία, Λευκορωσία, Ουκρανία, Ρουμανία, Βουλγαρία, Ρωσία και μόλις ένας άνδρας (ημεδαπός).

Αξίζει να σημειώσουμε ότι σε βάρος μίας υπηκόου Αλβανίας εκκρεμούσε καταδικαστική απόφαση με ποινή φυλάκισης 30 μηνών για παράβαση του νόμου περί εκδιδόμενων προσώπων. Από την έρευνα στους οίκους, βρέθηκε και κατασχέθηκε το χρηματικό ποσό των -435- ευρώ.

Ιστοσελίδα ερωτικών ραντεβού

Παράλληλα, οι αστυνομικοί του Τμήματος Καταπολέμησης Εμπορίας Ανθρώπων προχώρησαν στο «κλείσιμο» ραντεβού με δύο αλλοδαπές γυναίκες, μέσω ιστοσελίδας που λειτουργούσε ως γραφείο ερωτικών ραντεβού έναντι χρηματικής αμοιβής. Αστυνομικοί και εκδιδόμενες συναντήθηκαν σε ξενοδοχείο των Αθηνών και όταν οι γυναίκες παρέλαβαν το χρηματικό αντίτιμο που αντιστοιχούσε στο ερωτικό ραντεβού, προσήχθησαν και σε βάρος τους συντάχθηκαν εκθέσεις αρχής για παράβαση του νόμου περί εκδιδόμενων προσώπων.

Οι συλληφθέντες, με τη δικογραφία που σχηματίσθηκε σε βάρος τους, θα οδηγηθούν στον κ. Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Αθηνών, ενώ επιπλέον ενημερώθηκαν και οι αρμόδιες Δημοτικές Αρχές για την επανασφράγιση των οίκων.


Πηγή: reader.gr