Ψάχνουν ένα λευκό βαν για το ατύχημα του Ηλία Βρεττού

Gazzetta team
Ψάχνουν ένα λευκό βαν για το ατύχημα του Ηλία Βρεττού
Μαρτυρία, σύμφωνα με τις οποίες ένα δεύτερο όχημα -βαν λευκού χρώματος- έκλεισε τον δρόμο στο Ι.Χ. αυτοκίνητο που οδηγούσε η 25χρονη φίλη του τραγουδιστή Ηλία Βρεττού και προκάλεσε το ατύχημα στην παραλιακή λεωφόρο, εξετάζουν οι αξιωματικοί της Τροχαίας.

Σύμφωνα με τα όσα είπε η κοπέλα στους αστυνομικούς, το λευκό φορτηγάκι φέρεται να της έκλεισε το δρόμο, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο και να προσκρούσει πάνω σε δύο δέντρα της λεωφόρου Ποσειδώνος στη Γλυφάδα. Από το Τμήμα Τροχαίας Ελληνικού έχουν πάρει το υλικό από τις κάμερες διαχείρισης κυκλοφορίας που βρίσκονται στο σημείο, προκειμένου να εντοπίσουν τις πινακίδες του οχήματος. Ταυτόχρονα έχει ζητηθεί υλικό από κάμερες ασφαλείας που διαθέτουν παρακείμενα καταστήματα, καθώς και δύο ξενοδοχεία που βρίσκονται απέναντι ακριβώς από το σημείο του ατυχήματος.

Η οδηγός απεγκλωβίστηκε πρώτη από την Πυροσβεστική και είναι ελαφρά τραυματισμένη ενώ ο Ηλίας Βρεττός φέρει πολλαπλά κατάγματα στη λεκάνη, στα κάτω άκρα και στο χέρι, ενώ εντός τη ημέρας αναμένεται να μεταφερθεί από το Γενικό Κρατικό Νίκαιας σε ιδιωτικό νοσοκομείο.

Πηγή: reader.gr