Επιδρομή της ΕΛ.ΑΣ σε βίλα στο Λαγονήσι όπου καλλιεργούνταν 564 δενδρύλλια κάνναβης (pics)

Gazzetta team
Επιδρομή της ΕΛ.ΑΣ σε βίλα στο Λαγονήσι όπου καλλιεργούνταν 564 δενδρύλλια κάνναβης (pics)
Η έφοδος της αστυνομίας σε πολυτελή βίλα στο Λαγονήσι είχε απτά αποτελέσματα, ενώ συνελήφθη κι ένας υπήκοος Αρμενίας.

Μία τεράστια φυτεία υδροπονικής κάνναβης έκρυβε η πολυτελής έπαυλη στο Λαγονήσι, με τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Αττικής να συλλαμβάνουν έναν 33χρονο υπήκοο Αρμένιο σε βάρος του οποίου εκκρεμούσε ένταλμα σύλληψης για βιασμό.

Μέσα στην πολυτελή κατοικία βρέθηκαν 564 δενδρύλλια κάνναβης ύψους 10 έως 70 εκατοστών, 906 γραμμάρια ακατέργαστη κάνναβη, πλήρης εξοπλισμός εργαστηρίου-φυτωρίου υδροπονικής καλλιέργειας καθώς και δύο ηλεκτρονικές ζυγαριές ακριβείας.

Σύμφωνα με αστυνομικές πηγές, ο Αρμένιος είχε ενοικιάσει τη βίλα και σε αυτή εκτός από το φυτώριο είχε εγκαταστήσει και ειδικό εξοπλισμό όπως μετασχηματιστή ηλεκτρικού ρεύματος, δεξαμενές νερού, φίλτρα αέρα, σύστημα ποτίσματος, σωλήνες εξαερισμού, φορητούς ψεκαστήρες, λάμπες αλογόνου, ανεμιστήρες και πλαστικά μπουκάλια με χημικές ουσίες για την ανάπτυξη των φυτών.

Παράλληλα στην έπαυλη βρέθηκε και εργαστήριο στο οποίο η κάνναβη συσκευαζόταν προκειμένου στη συνέχεια να διοχετευθεί στις αγορές της Αθήνας.

Με δεδομένο ότι η υδροπονική κάνναβη πωλείται προς 6.000 ευρώ το κιλό, τα κέρδη που έχει αποκομίσει ο 33χρονος υπολογίζονται σε αρκετές δεκάδες χιλιάδες ευρώ.

Πηγή: reader.gr