Μητέρα με τα δύο της παιδιά, πνίγηκαν προσπαθώντας να περάσουν τον Έβρο (pics & vid)

Gazzetta team
Μητέρα με τα δύο της παιδιά, πνίγηκαν προσπαθώντας να περάσουν τον Έβρο (pics & vid)
Τραγωδία στον ποταμό Έβρο, όπου μία μητέρα με τα δύο της παιδιά πνίγηκε την ώρα που προσπαθούσε να περάσει στην Ελλάδα. Προσοχή σκληρές εικόνες!

Απίστευτη τραγωδία στα σύνορα της Ελλάδα με την Τουρκία. Μία μητέρα με τα δύο της παιδιά πνίγηκαν στην προσπάθειά τους να περάσουν τον ποταμό Έβρο, όταν η βάρκα τους βυθίστηκε στα παγωμένα νερά.

Το περιστατικό συνέβη λίγο έξω από την Ανδριανούπολη τα ξημερώματα της Τρίτης, όταν 10 άτομα με μία φουσκωτή βάρκα προσπάθησαν να ξεφύγουν από την κατάσταση που υπήρχε στην γειτονική χώρα και να περάσουν κοντά στην Ορεστιάδα..

Λόγω των κακών καιρικών συνθηκών, αυτή αναποδογύρισε με αποτέλεσμα οι επιβαίνοντας να βρεθούν στα παγωμένα νερά και λίγο αργότερα η 37χρονη με τα δύο της παιδιά και ακόμη ένα λίγο μεγαλύτερο, το οποίο ήταν και αυτό στην βάρκα να ανασυρθούν νεκρά.

Η οικογένεια της άτυχης Αϊσέ ήταν ακόμη ένα θύμα των διώξεων που επικρατούν στην Τουρκία. Ο σύζυγός της, Ουγκούτ, επίσης δάσκαλος, είχε φυλακιστεί 11 μήνες μετά την απόπειρα πραξικοπήματος κατά του Ερντογάν.



Πηγή φωτογραφιών: kronos.news.tr