Νεκρός ένας 28χρονος Πακιστανός στην Σπάρτη μετά από συμπλοκή

Gazzetta team
Νεκρός ένας 28χρονος Πακιστανός στην Σπάρτη μετά από συμπλοκή
Νεκρός έπεσε 28χρονος άνδρας από το Πακιστάν, μετά από συμπλοκή με ομοεθνείς του.

Για την ανθρωποκτονία κατηγορούνται πέντε ομοεθνείς του, ηλικίας από 24 έως 39 ετών, οι οποίοι συνελήφθησαν στην Σκάλα Λακωνίας. Επίσης, για την ίδια υπόθεση συνελήφθησαν ακόμη οκτώ υπήκοοι Πακιστάν, ηλικίας από 18 έως 49 ετών, αντίστοιχα, οι οποίοι κατηγορούνται για απλή και επικίνδυνη σωματική βλάβη, συμπλοκή και παράβαση της νομοθεσίας για τα όπλα.

Ειδικότερα, σύμφωνα με την Αστυνομία, οι υπήκοοι Πακιστάν συνεπλάκησαν μεταξύ τους, χθες το βράδυ στη Σκάλα Λακωνίας, για προσωπικές διαφορές, χρησιμοποιώντας αυτοσχέδια ρόπαλα. Αποτέλεσμα της συμπλοκής, σύμφωνα πάντα με την Αστυνομία, ήταν ο θανάσιμος τραυματισμός του 28χρονου και ο τραυματισμός ακόμη τεσσάρων ατόμων, ηλικίας 26, 28, 30 και 49 ετών, αντίστοιχα. Έπειτα από την κινητοποίηση αστυνομικών από τα τμήματα Ευρώτα, Σπάρτης, Γυθείου και Μολάων, συνελήφθησαν οι 13 υπήκοοι Πακιστάν, ενώ κατασχέθηκαν τρία αυτοσχέδια ρόπαλα.

Οι συλληφθέντες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα Πρωτοδικών Σπάρτης, ενώ η Αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες, για τον εντοπισμό και την σύλληψη δύο ακόμη ατόμων που αναζητούνται.

Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ