Tην Τετάρτη (24/1) αγροτικό μπλόκο στα Τρίκαλα

Gazzetta team
Tην Τετάρτη (24/1) αγροτικό μπλόκο στα Τρίκαλα
Μπλόκο στήνουν αγρότες την ερχόμενη Τετάρτη. Τι αποφάσισε απόψε η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων «η Άνοιξη».

Την ερχόμενη Τετάρτη 24 Ιανουρίου, θα στήσουν μπλόκο με τρακτέρ κι άλλα γεωργικά μηχανήματα στον κόμβο Μεγαλοχωρίου, στον αυτοκινητόδρομο Ε65, Τρικαλινοί αγρότες. Η απόφαση αυτή λήφθηκε απόψε σε σύσκεψη που διοργάνωσε η Ομοσπονδία Αγροτικών Συλλόγων «η Ανοιξη» στο Μεγαλοχώρι.

Τον λόγο πήρε αρχικά ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Απόστολος Θωμόπουλος, ο οποίος αναφέρθηκε στα προβλήματα του κλάδου, ενώ τόνισε επίσης ότι «αγωνιστικά στο πλευρό μας θέλουμε να είναι ξανά οι σύμμαχοί μας, εργαζόμενοι, μικροί ΕΒΕ και τα άλλα λαϊκά στρώματα, καθώς έχουμε κοινά προβλήματα, κοινά αιτήματα, κοινούς στόχους».

Μιλώντας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, ο κ. Θωμόπουλος είπε πως από αύριο, Κυριακή, θα πυκνώσουν τα τρακτέρ στις πλατείες των χωριών, ενώ το μέλος της διοίκησης της Ομοσπονδίας Αχιλλέας Λιάτος, αναφέρθηκε στην οργανωτική δομή που θα έχει η κινητοποίηση, ενώ μίλησε διεξοδικά και για τα προβλήματα, τα αδιέξοδα, αλλά και τα αιτήματα του αγροτικού κόσμου. «Τα αιτήματά μας, είναι συγκεκριμένα, δίκαια και αφορούν στην ίδια την επιβίωσή μας», τόνισε χαρακτηριστικά.

Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ