Στην εντατική νοσηλεύεται ο επιχειρηματίας που συνελήφθη με μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης

Gazzetta team
Στην εντατική νοσηλεύεται ο επιχειρηματίας που συνελήφθη με μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης
Ο 51χρονος επιχειρηματίας συνελήφθη έχοντας στην κατοχή τους μεγάλη ποσότητα κοκαΐνης, ενώ μετά από καρδιακό επεισόδιο νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Κέρκυρας.

Στην Εντατική Μονάδα του Γενικού Νοσοκομείου της Κέρκυρας νοσηλεύεται ο 51χρονος επιχειρηματίας, που συνελήφθη για κατοχή και διακίνηση μεγάλης ποσότητας κοκαΐνης.

Ο 51χρονος, πατέρας τριών παιδιών, κρατούνταν προσωρινά στα κρατητήρια της Αστυνομικής Διεύθυνσης Κέρκυρας, προκειμένου να απολογηθεί σήμερα στον Ανακριτή Κέρκυρας. Όμως μετά τη συνάντηση που είχε με τον δικηγόρο του, λίγο πριν επισκεφθεί τον ανακριτή Κέρκυρας, φέρεται να έπαθε έμφραγμα, με αποτέλεσμα να μεταφερθεί άμεσα με το ΕΚΑΒ, από το κρατητήριο, στο Νοσοκομείο.

Όπως ανέφερε στο Αθηναϊκό Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων, ο διοικητής του Νοσοκομείου Κέρκυρας, Φοίβος Κακαβίτσας, «ο 51χρονος φέρεται ότι έπασχε από καρδιακό νόσημα, ενώ παρότι νοσηλεύεται στη ΜΕΘ, δε διατρέχει κίνδυνο η υγεία του».

Την ίδια ώρα, την προφυλάκιση του 41χρονου, συνεργού του 51χρονου επιχειρηματία, αποφάσισαν ομόφωνα, το απόγευμα, οι εισαγγελέας και ανακριτής Κέρκυρας.

Ο 41χρονος φέρεται να εμπλέκεται άμεσα στη διακίνηση κοκαΐνης, καθώς σύμφωνα με τη δικογραφία που συστάθηκε εναντίον του, ήταν ο παραλήπτης της κοκαΐνης, βάρους 1.105 γραμμαρίων, που εντέχνως τοποθέτησε ο 51χρονος μέσα σε συσκευασία air condition που αγόρασε από την Αθήνα και έστειλε στην Κέρκυρα.

Πηγή: ΑΠΕ/ΜΠΕ