Πλήθος κόσμου αποχαιρέτησε τον Τζίμη Πανούση (pics & vid)

Gazzetta team
Πλήθος κόσμου αποχαιρέτησε τον Τζίμη Πανούση (pics & vid)
Η τελευταία «παράσταση» του αγαπημένου μας Τζίμη Πανούση έλαβε χώρα στο κοιμητήριο Νέας Μάκρης, παρουσία εκατοντάδων συγγενών, φίλων κι απλών πολιτών.

Το μεσημέρι της Τετάρτης 17 Ιανουαρίου, συγγενείς, φίλοι, προσωπικότητες από τον καλλιτεχνικό και τον πολιτικό κόσμο αλλά και απλοί θαυμαστές του Τζίμη Πανούση, βρέθηκαν στο κοιμητήριο της Νέας Μάκρης για να του πουν το τελευταίο «αντίο».

Ανάμεσα σε αυτούς που θέλησαν να αποχαιρετήσουν από κοντά τον Τζίμη Πανούση, μεταξύ άλλων, ήταν οι: Ηλίας Ψινάκης, Χριστόφορος Παπακαλιάτης, Σταύρος Ξαρχάκος, Φοίβος Δεληβοριάς, Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, Αλκίνοος Ιωαννίδης, Γρηγόρης Ψαριανός, Βασίλης Κικίλιας, Τζένη Μπαλατσινού, Μανώλης Γλέζος, Γιάννης Γιοκαρίνης, Λάκης Παπαδόπουλος, Βασίλης Λέκκας, Γιάννης Ζουγανέλης, ενώ μεταξύ των στεφάνων που εστάλησαν, ήταν αυτά από το Κύτταρο όπου φιλοξένησε τις τελευταίες του παραστάσεις, από τον πρόεδρο της Βουλής Νίκο Βούτση, από το Εθνικό Θέατρο, από την ΠΑΕ ΑΕΚ, από τον Λάκη Λαζόπουλο, κ.ά.

Οι πληροφορίες για την ώρα και την ημέρα της κηδείας του Τζιμάκου είχαν αναρτηθεί από τους συνεργάτες του με μια λιτή ανακοίνωση με τον τίτλο «Φινάλε» στην επίσημη ιστοσελίδα του καλλιτέχνη.

Να θυμίσουμε ότι ο ανατρεπτικός τραγουδοποιός, ηθοποιός και performer πέθανε το μεσημέρι του Σαββάτου 13 Ιανουαρίου από ανακοπή καρδιάς. Ο Τζίμης Πανούσης βρισκόταν στο σπίτι του, όταν υπέστη το καρδιακό επεισόδιο και μεταφέρθηκε εσπευσμένα με ασθενοφόρο στον Ερυθρό Σταυρό, όπου παρά τις προσπάθειες ανάνηψης, δεν κατέστη δυνατό να επανέλθει.

Στις αρχές Δεκεμβρίου ο 64χρονος μουσικός είχε καταρρεύσει στη σκηνή κατά τη διάρκεια της εμφάνισής του σε μαγαζί της Αθήνας. Τότε είχε μεταφερθεί με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, όπου νοσηλεύτηκε για λίγες μέρες λόγω καρδιακής ανακοπής που είχε υποστεί.

Πηγή: reader.gr