Διαμαρτυρία του ΠΑΜΕ στο Μέγαρο Μαξίμου για το πολυνομοσχέδιο, 1 τραυματίας αστυνομικός (pics & vid)

Gazzetta team
Διαμαρτυρία του ΠΑΜΕ στο Μέγαρο Μαξίμου για το πολυνομοσχέδιο, 1 τραυματίας αστυνομικός (pics & vid)
Μπροστά από την κεντρική πύλη του Μεγάρου Μαξίμου βρέθηκαν λίγο μετά τις 08:30 το πρωί και παραμένουν ως αυτή την ώρα συνδικαλιστές του ΠΑΜΕ

Έξω από την κεντρική πύλη του Μεγάρου Μαξίμου έφτασε λίγο μετά τις 08:30 το πρωί μία ομάδα 60-70 διαδηλωτών του ΠΑΜΕ.

Αφού άπλωσαν πανό και φώναξαν συνθήματα, στη συνέχεια προκλήθηκε ένταση με τις αστυνομικές δυνάμεις που βρίσκονταν στο σημείο.

Το αποτέλεσμα ήταν να τραυματιστεί ένας ανθυπαστονόμος της Ο.Π.Κ.Ε., ο οποίος μεταφέρθηκε στο 401 ΓΣΝΑ για τις πρώτες βοήθειες. Αυτό που προκαλεί ερωτηματικά είναι το γεγονός ότι ένας αστυνομικός ειδικής υπηρεσίας της ΕΛ.ΑΣ. βρέθηκε αντιμέτωπος με διαδηλωτές, χωρίς να φέρει εξάρτηση ανάλογη με αυτή των διμοιριών ΜΑΤ και ΥΜΕΤ.

Σε επικοινωνία με συνδικαλιστικούς εκπροσώπους της Αστυνομίας, τέθηκε ξανά το ζήτημα του κατά πόσον συνάδελφοι τους υπηρεσιών που έχουν ως αποστολή την πάταξη της εγκληματικότητας και όχι την αποκατάσταση της τάξης πρέπει να συμμετέχουν σε μέτρα.

Τα μέλη του Πανεργατικού Αγωνιστικού Μετώπου ανήρτησαν πανό με σύνθημα το «Κάτω τα χέρια από την απεργία», ενώ εξακολουθούν να παραμένουν στο σημείο.

Ισχυρές αστυνομικές δυνάμεις επιτηρούν τους συγκεντρωμένους στον απόηχο της χθεσινής εισβολής μελών του ΠΑΜΕ στο υπουργείο Εργασίας στην οδό Σταδίου.