Δώρα Ζέμπερη: Αβάσιμο θεωρούν οι αρχές το σενάριο της εκτέλεσης συμβολαίου θανάτου

Gazzetta team
Δώρα Ζέμπερη: Αβάσιμο θεωρούν οι αρχές το σενάριο της εκτέλεσης συμβολαίου θανάτου
Αρκετά... κενά διαπιστώνουν έμπειροι αξιωματικοί της Ασφάλειας Αττικής στο υπόμνημα των 40 σελίδων που κατέθεσε στη Δικαιοσύνη ο καθ’ ομολογία δολοφόνος της Δώρας Ζέμπερη.

Ο 58χρονος Εμμανουήλ Εσσατζανιάν - Σοροπίδης, που ισχυρίστηκε ότι σκότωσε την 32χρονη εφοριακό εκτελώντας «συμβόλαιο θανάτου» 30.000 ευρώ, απέφυγε να δώσει απαντήσεις και ονόματα παραπέμποντας στο δικαστήριο για περισσότερες αποκαλύψεις.

Ωστόσο, από πουθενά δεν προκύπτει ότι η αδικοχαμένη Δώρα Ζέμπερη χειρίζονταν κρίσιμες υποθέσεις για λογαριασμό της υπηρεσίας που εργάζονταν (ΔΟΥ Πειραιά), πολλώ δε μάλλον να κυκλοφορεί έχοντας στην τσάντα της usb στικάκια με σημαντικά στοιχεία γι’ αυτές.

Την ίδια ώρα, εύλογα ερωτηματικά προκαλεί στις Αρχές το γεγονός ότι κάποιος επέλεξε έναν τοξικομανή (άτομο αμφιβόλου νηφαλιότητας δηλαδή) για να αναλάβει ένα «συμβόλαιο θανάτου», όταν με τα ίδια λεφτά που ισχυρίζεται ότι θα έπαιρνε ο 58χρονος, μπορούσε να «προσλάβει» έμπειρο εκτελεστή από τα Βαλκάνια που θα έκανε τη δουλειά και θα εξαφανίζονταν άμεσα.

Χωρίς δηλαδή -σε περίπτωση σύλληψης του φυσικού αυτουργού- να κινδυνεύει να αποκαλυφθεί ο ηθικός αυτουργός.

Σε κάθε περίπτωση τα όσα ισχυρίζεται ο καθ’ ομολογία δολοφόνος θα εξεταστούν με προσοχή, ωστόσο, οι ίδιες πηγές εκτιμούν πως το σενάριο που παρουσιάζει «μπάζει» από παντού.

Πηγή: reader.gr