Ανατροπή στη δολοφονία της εφοριακού: «Με πλήρωσαν για να τη σκοτώσω», ισχυρίζεται ο δράστης

Gazzetta team
Ανατροπή στη δολοφονία της εφοριακού: «Με πλήρωσαν για να τη σκοτώσω», ισχυρίζεται ο δράστης
Σύμφωνα με τον δικηγόρο του κατηγορούμενου δράστη, άγνωστοι πλησίασαν τον 58χρονο και του προσέφεραν 4.000 ευρώ για να σκοτώσει την άτυχη εφοριακό.

Νέα τροπή παίρνει η υπόθεση δολοφονίας της 32χρονης εφοριακού Δώρας Ζέμπερη, μετά το υπόμνημα που κατέθεσε στις Αρχές ο 58χρνος καθ’ ομολογία δολοφόνος, Εμμανουήλ Εσσατζανιάν- Σοροπίδης, ο οποίος δηλώνει ότι πληρώθηκε από τρίτα πρόσωπα για να σκοτώσει την άτυχη κοπέλα.

Μιλώντας στο Reader.gr ο δικηγόρος, Απόστολος Λύτρας, που έκανε τη συγκλονιστική αποκάλυψη δηλώνει: «Ο καθ’ ομολογία δολοφόνος με υπόμνημα 40 σελίδων υποστηρίζει ότι υπάρχουν και ηθικοί αυτουργοί στην υπόθεση. Σύμφωνα με τα λεγόμενα του τα πρόσωπα αυτά τον προμήθευαν με ναρκωτικά, ενώ υποστηρίζει ότι πήρε προκαταβολή 2.000 ευρώ και μετέπειτα άλλες 2.000 ευρώ».

Συνεχίζοντας τη συγκλονιστική του περιγραφή ο κ. Λύτρας τονίζει: «Όπως αναφέρει ο 58χρονος παρακολουθούσε καιρό την Δώρα Ζέμπερη, ενώ είχε κάνει και πρόβες για τη διαφυγή από το σημείο. Μάλιστα, στο υπόμνημα του, προσκόμισε σχεδιάγραμμα όλης της περιοχής για το πώς και με ποιον τρόπο διέφυγε. Ο ίδιος καταθέτει ακόμα πως στην τσάντα της κοπέλας υπήρχαν και usb στικάκια».

Να σημειώσουμε, τέλος, ότι ο καθ’ ομολογία δολοφόνος αρνείται –για την ώρα- να κατονομάσει τα πρόσωπα που αναφέρει στο υπόμνημα του, λέγοντας ότι κινδυνεύει η ζωή του και ζητώντας προστασία για να φτάσει «ζωντανός μέχρι τα δικαστήρια».

Ο Κώστας Ζέμπερης, πατέρας της αδικοχαμένης εφοριακού και πελάτης του Απόστολου Λύτρα, είχε εκφράσει αρχικά υποψίες ότι η δολοφονίας της κόρης του ενδέχεται να σχετίζεται με κάποια από τις υποθέσεις που χειρίζεται.

Πηγή: reader.gr