Τροχαίο με περιπολικό στο Μενίδι, 2 αστυνομικοί τραυματίες

Gazzetta team
Τροχαίο με περιπολικό στο Μενίδι, 2 αστυνομικοί τραυματίες
Σοβαρό τροχαίο ατύχημα είχε το πλήρωμα περιπολικού στο Μενίδι, με τους δύο αστυνομικούς να τραυματίζονται σοβαρά από τη σύγκρουση.

Ένας 21χρονος, ομογενής που οδηγούσε υπό την επήρεια αλκοόλ προκάλεσε σοβαρό τροχαίο ατύχημα τα ξημερώματα της Πέμπτης στην οδό Αγίου Διονυσίου, στο Μενίδι.

Ο νεαρός έχασε τον έλεγχο του οχήματος του και έπεσε πάνω σε τζιπ, που εκείνη την ώρα εκτελούσε περιπολία στο πλαίσιο του ειδικού σχεδίου της ΕΛ.ΑΣ. για τη Δυτική Αττική, το οποίο εξετράπη της πορείας του και έπεσε στο ρέμα.

Οι δύο επιβαίνοντας αστυνομικοί γλίτωσαν τα χειρότερα από θαύμα, με τους πυροσβέστες να τους απεγκλωβίζουν μετά από λίγη ώρα και να μεταφέρονται στο 401 ΓΣΝΑ. Ο ένας αστυνομικός, μάλιστα, υπέστη σοβαρά κατάγματα και τραύματα σε πρόσωπο, ωμοπλάτη και πλευρά, και υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση.

Μιλώντας στο reader.gr ο πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής, Γιώργος Σταματάκης, δήλωσε: «Πρόκειται για ακόμη ένα περιστατικό που δείχνει τους κινδύνους που υπάρχουν τόσο για τους απλούς πολίτες, όσο και για τους αστυνομικούς στην περιοχή. Περαστικά στους συναδέλφους».