Ανήλικοι δράστες χτύπησαν κι έκλεψαν ηλικιωμένη (pics & vid)

Gazzetta team
Ανήλικοι δράστες χτύπησαν κι έκλεψαν ηλικιωμένη (pics & vid)
Το περιστατικό έλαβε χώρα στις Αμύκλες Λακωνίας με θύμα μία 82χρονη γυναίκα μέσα στην αυλή του σπιτιού της.

Η ληστεία σε βάρος μίας ηλικιωμένης γυναίκας καταγράφηκε σε πρώτο πλάνο από κάμερες ασφαλείας και προκαλεί αποτροπιασμό τόσο για το θράσος των ληστών όσο και για την μικρή τους ηλικία.

Το περιστατικό συνέβη στην περιοχή των Αμυκλών Λακωνίας, ενώ δράστες εμφανίζονται να είναι 2 ανήλικοι Ρομά, οι οποίοι εισέβαλαν στην αυλή του σπιτιού της 82χρονης και της άρπαξαν την τσάντα, ενώ από τη μάχη η ηλικιωμένη γυναίκα, πέφτοντας με δύναμη στο έδαφος, τραυματίστηκε ευτυχώς ελαφρά.

Στο βίντεο, που καταγράφηκε από κλειστό κύκλωμα ασφαλείας και δημοσίευσε το photoreporter.gr, διακρίνεται η γυναίκα να αποβιβάζεται από ταξί, ενώ λίγο αργότερα δύο νεαροί προσπαθούν να μπουν στην αυλή του σπιτιού.

Μετά από μικρές αψιμαχίες κι ενώ η ηλικιωμένη γυναίκα προσπαθεί μάταια να τους απωθήσει, δύο από τους ανήλικους δράστες, μπάινουν μέσα στο σπίτι και μετά από σύντομη «μάχη» αρπάζουν την τσάντα της 82χρονης, ρίχνοντάς την με σφοδρότητα στο έδαφος.

Οι δράστες αναζητούνται από την αστυνομία, ενώ η ηλικιωμένη αφού μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες, πήρε εξιτήριο κι επέστρεψε σπίτι της.