Αυτή είναι η 23χρονη από την Βουλγαρία που «θυσιάστηκε» στον Σατανά (pics)

Gazzetta team
Αυτή είναι η 23χρονη από την Βουλγαρία που «θυσιάστηκε» στον Σατανά (pics)
Εξαφανισμένη από τις 8 Ιουνίου (και δηλωμένη ως αγνοούμενη στην Interpol), όταν οι γονείς της περίμεναν να επιστρέψει στη Βουλγαρία για διακοπές, ήταν η 23χρονη Lilia B. που βρέθηκε νεκρή σε βίλλα στα Βλαχάτα Κεφαλονιάς.

Γεννημένη στις 20 Φεβρουαρίου 1994 στο Σλίβεν της γειτονικής χώρας, η νεαρή κοπέλα αναζήτησε μία καλύτερη τύχη στη Γερμανία, σπουδάζοντας στο Πανεπιστήμιο του Έρφουρτ. Το προφίλ της στο Facebook είναι γεμάτο από φωτογραφίες. Σε πολλές απ’ αυτές είναι χαμογελαστή, σε άλλες όμως δείχνει τη «σκοτεινή» της πλευρά, ενώ σε τουλάχιστον πέντε αναρτήσεις φαίνεται το μενταγιόν σε σχήμα πεντάλφας που βρέθηκε δίπλα της. Ο πατέρας της Hristo και τα αδέρφια της Mila και Martin την αναζητούσαν απεγνωσμένα εδώ και μήνες, αναρτώντας μάλιστα στον «τοίχο» της στο Facebook εκκλήσεις να επικοινωνήσει μαζί τους.

Όπως γράφει σε μία απ’ αυτές ο πατέρας της, Hristo, η βουλγαρική αστυνομία κατάφερε να επικοινωνήσει με την 23χρονη Lilia τον Αύγουστο. Η νεαρή κοπέλα είπε μόνη της αποφάσισε να αποτραβηχτεί από τον κύκλο της και ότι είναι καλά, με την υπόθεση να κλείνει επισήμως.

Τελικά, μαζί με έναν 30χρονο Γερμανό βρέθηκε να διασχίζει τη μισή Ευρώπη, με ένα κλεμμένο αυτοκίνητο (είχε νοικιαστεί στη Γερμανία, αλλά του είχαν αλλάξει πινακίδες και δεν το επέστρεψαν) για να βρεθούν λίγες ημέρες πριν την αλλαγή του χρόνου στην Κεφαλονιά. Εκεί, περιμένοντας την Πανσέληνο και την αλλαγή του έτους (σ.σ. κομβικά χρονικά σημεία για όσους ασχολούνται με παγανιστικές τελετές) οι δύο νεαροί έδωσαν φρικτό τέλος στη ζωή τους.

Η 23χρονη Βουλγάρα βρέθηκε ξαπλωμένη στον καναπέ του σαλονιού, σε στάση ύπνου και σκεπασμένη με κουβέρτα μέχρι το λαιμό, ενώ ο 30χρονος Γερμανός βρέθηκε νεκρός μέσα στη γεμάτη με νερό και αίμα μπανιέρα του σπιτιού, ενώ αίματα υπήρχαν και στο διάδρομο που οδηγεί από το σαλόνι στο μπάνιο της βίλλας. Από την ιατροδικαστική εξέταση προέκυψε πως έκοψαν τις φλέβες τους χρησιμοποιώντας φαλτσέτα, η οποία βρέθηκε στο τραπεζάκι του σαλονιού.
Lilia B: Αυτή είναι η 23χρονη Βουλγάρα που «θυσιάστηκε» στον Σατανά (pics) - Media Gallery 5

Η Lilia B. επέλεξε να ξαπλώσει στον καναπέ και να πεθάνει από ακατάσχετη αιμορραγία, ενώ ο σύντροφος της μπήκε στη μπανιέρα του σπιτιού και κάρφωσε ένα μαχαίρι στην καρδιά του.
Lilia B: Αυτή είναι η 23χρονη Βουλγάρα που «θυσιάστηκε» στον Σατανά (pics) - Media Gallery 6