Slogun:Ο Γιουλ έγινε ο παίκτης με τα περισσότερα τρίποντα στην ιστορία της EuroLeague και αυτός με τα περισσότερα μπινελίκια από οπαδούς

FOLLOW US

Slogun:Ο Γιουλ έγινε ο παίκτης με τα περισσότερα τρίποντα στην ιστορία της EuroLeague και αυτός με τα περισσότερα μπινελίκια από οπαδούς
BWIN stripe gif

Ξυλοδαρμός και μαχαίρωμα του Μαζιώτη μέσα στις φυλακές

Gazzetta team
Ξυλοδαρμός και μαχαίρωμα του Μαζιώτη μέσα στις φυλακές
Επίθεση από άλλους συγκρατούμενους του δέχθηκε ο καταδικασμένος για συμμετοχή στον Επαναστατικό Αγώνα μέσα στις φυλακές Κορυδαλλού.

Επίθεση στο κελί του δέχθηκε ο Νίκος Μαζιώτης το βράδυ της Πέμπτης από άλλους κρατούμενους. Σύμφωνα με ενημερώσεις που γίνονται σε γνωστή σελίδα του αντιεξουσιαστικού χώρου, αυτή την ώρα νοσηλεύεται με πολλά τραύματα στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού.

Σύμφωνα με τα -ανώνυμα- δημοσιεύματα κατά του Νίκου Μαζιώτη κινήθηκαν δέκα άτομα, δύο τρία εκ των οποίων ήταν πιο ενεργά και οι υπόλοιποι παρακολουθούσαν το περιστατικό. Σύμφωνα με την καταγγελία ο Μαζιώτης δέχθηκε χτυπήματα στο κεφάλι και τα πλευρά καθώς και μια μαχαιριά στην κοιλιά.

«Παρά την άνανδρη επίθεση που δέχτηκε από περίπου 10 κρατούμενους και την σωματική καταπόνηση από τις 36 ημέρες απεργία πείνας, προέβαλε ισχυρή αντίσταση» αναφέρει η ανακοίνωση.

«Η στοχευμένη δολοφονική επίθεση εναντίων του συντρόφου, δεν ολοκληρώθηκε γιατί παρενέβησαν Κούρδοι και Τούρκοι κρατούμενοι οι οποίοι αμέσως ενημέρωσαν και τον αλληλέγγυο κόσμο εκτός των τειχών της φυλακής σχετικά με την επίθεση. Ο Ν. Μαζιώτης νοσηλεύεται με πολλά τραύματα στο νοσοκομείο των φυλακών Κορυδαλλού και περιμένουμε νεώτερα για την κατάσταση της υγείας του» καταλήγει το κείμενο της ιστοσελίδας.

Σε άλλο κείμενο που ανήρτησαν στην ίδια ιστοσελίδα Νίκος Μαζιώτης και Πόλα Ρούπα υποστηρίζουν ότι κάποιος από την υπηρεσία των φυλακών τους είχε πει ότι «μπορεί να βάλουν άλλους να την πέσουν στον Μαζιώτη» κατηγορώντας ευθέως ως ηθικούς αυτουργούς τους «Πυρήνες».

Πηγή: reader.gr