Τραγωδία στους Αγ. Αναργύρους: Ένα σπίτι πιστεύουν πως ήταν το κίνητρο (pics)

Gazzetta team
Τραγωδία στους Αγ. Αναργύρους: Ένα σπίτι πιστεύουν πως ήταν το κίνητρο (pics)
Οι αρχές ερευνούν το λόγο που ο δράστης διέπραξε το φονικό. Ένα σπίτι που διέμενε η πεθερά του αστυνομικού πιστεύουν πως ήταν η αφορμή.

Ως κεραυνός εν αίθρια έπεσε στην γειτονιά της άτυχης οικογένειας στους Αγίους Αναργύρους το σημερινό φονικό. Στο άκουσμα της τραγικής είδησης οι άνθρωποι συγκλονίστηκαν καθώς ο Αρχιφύλακας και δράστης έδινε την εικόνα ενός φιλήσυχου ανθρώπου. Οι γείτονες τον περιγράφουν σαν έναν «καλό οικογενειάρχη», που τον έβλεπαν να βγάζει βόλτα το παιδί του χωρίς να δίνει ποτέ δικαιώματα και λαβές για σχόλια.

Η διαμάχη για ένα σπίτι είναι η πιο πιθανή αιτία για τη φοβερή τραγωδία με τέσσερις νεκρούς στους Αγίους Αναργύρους. Οι διαφορές με τα πεθερικά του οδήγησαν τον αστυνομικό στις δολοφονίες της 3,5 ετών κόρης του, της συζύγου και της πεθεράς και στη συνέχεια την αυτοκτονία του με το ίδιο όπλο.

Μια γειτόνισσα που μένει απέναντι από το τριώροφο που έμενε η οικογένεια στην οδό Αγίας Παρασκευής και Ευριπίδου στην Ανάκασα, είπε ότι άκουσε τους πυροβολισμούς στις 2 με 3 τα ξημερώματα. Ξύπνησε, αλλά δεν έδωσε σημασία, νομίζοντας ότι τους άκουσε στον ύπνο της.

Η οικογενειακή τραγωδία αποκαλύφθηκε το μεσημέρι όταν τους αναζήτησε ένα συγγενικό πρόσωπο που ανησύχησε επειδή δεν έδιναν σημεία ζωής, ενώ ούτε το κοριτσάκι, όπως διαπίστωσε δεν είχε πάει σήμερα στον παιδικό σταθμό. Όταν πήγε στο σπίτι βρέθηκε μπροστά στο αποτρόπαιο θέαμα με τις δυο γυναίκες να είναι νεκρές στο σαλόνι, το κοριτσάκι νεκρό στην κρεβατοκάμαρα και τον ίδιο τον Αρχιφύλακα γονατισμένο και πυροβολημένο.

Τραγική ειρωνεία, η πεθερά του είχε χάσει πριν από δυο - δυόμιση χρόνια τον γιό της και λίγα χρόνια νωρίτερα τον σύζυγό της.

Η Ασφάλεια ερευνά κάποιες πληροφορίες σύμφωνα να τις οποίες το κίνητρο της δολοφονίας ήταν οικονομικό και είχε να κάνει με την μεταβίβαση του ακινήτου από την πεθερά του στην σύζυγό του.

Πηγή: reader.gr, ΑΠΕ/ΜΠΕ