«Εισβολή» στο περιφερειακό συμβούλιο από το ΠΑΜΕ

Gazzetta team
«Εισβολή» στο περιφερειακό συμβούλιο από το ΠΑΜΕ
Παρέμβαση στο περιφερειακό συνέδριο Δυτικής Αττικής έκανε το ΠΑΜΕ, στη διάρκεια ομιλίας της υπουργού Εργασίας Έφης Αχτσιόγλου.

Με σύνθημα «τέρμα πια στον εμπαιγμό, ανθρώπινος δεν είναι ο καπιταλισμός» μέλη του ΠΑΜΕ διαμαρτυρήθηκαν για την διεξαγωγή του συνεδρίου και εξέφρασαν την αντίθεσή τους «στην πολιτική της κυβέρνησης», ενώ ταυτόχρονα επισήμαναν ότι «τα ταξικά σωματεία θα παραμείνουν στην πρώτη γραμμή του αγώνα ενάντια στις τακτικές ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ».

Παράλληλα στο διπλανό χώρο, παρέμβαση πραγματοποίησαν μέλη φοιτητικών και σπουδαστικών συλλόγων διαμαρτυρόμενοι για θέματα παιδείας όπωσίτιση, στέγαση και δωρεάν σπουδές.

Οι διαδηλωτές μετά από λίγη ώρα αποχώρησαν.
Το ΠΑΜΕ καλεί σε μαζική συμμετοχή στην απογευματινή συγκέντρωση που διοργανώνουν συνδικάτα και φορείς της Αττικής στην Ελευσίνα, στις 6.30 μ.μ. στην οδό Ηρώων Πολυτεχνείου (στο ύψος της πλατείας Ηρώων), «ενάντια στην "αναπτυξιακή" φιέστα».

Υπενθυμίζεται ότι το περιφερειακό συνέδριο Δυτικής Αττικής αποφασίστηκε να πραγματοποιηθεί εκτάκτως στην Ελευσίνα μετά τις καταστροφικές πλημμύρες που έπληξαν τη Μάνδρα.


Πηγή: insider.gr